top of page

Yoga, Pust & Meditasjon i vakre Puerto De Mogàn
med Johanna & Sunniva

25.januar-1.februar 2025

Lengter du etter mer glød, energi, overskudd i livet og ønsker å skinne gjennom resten av året?

Bli med oss på denne uforglemmelig reisen og start året med yoga, pust og meditasjon i pittoreske og sjarmerende Puerto De Mogan.

Dette er retreatet for deg som vil kickstarte året med en optimal opplevelse av velvære og egenpleie gjennom daglig yogapraksis, ulike meditasjonsformer, verktøy for å skape deg din drømmehverdag, lande inn i dyp hvile, gjennom yoga nidra meditasjon, mindful restorative og andre dypt beroligende yogaformer og finne tilbake til dine superkrefter.

Du får muligheten til å utforske kraften av breathwork, skape balanse i livet gjennom dynamisk morgenyoga hver morgen og finne motivasjon til å kunne nyte mer av det livet har å by på. Samtidig vil du få en skikkelig vitamininnsprøytning med sol, bad, strandliv, mulighet for spa, masse egentid eller sosialt samvær. Du kommer til å vende tilbake til Norge med økt livskvalitet og velvære, og mer vitalitet og overskudd til å realisere ditt drømmeliv. Dette er som balsam for kropp og sjel.


På turen har du med deg 2 yogalærere som hver for seg har over 25 års erfaring med å jobbe med helse, trening, yoga, pust, meditasjon, undervisning og velvære. Les mer om Johanna og Sunniva her

Start året med oss i pittoreske og sjarmerende Puerto De Mogán, Gran Canarias mest ettertraktede, populære og autentiske fiskelandsby. Dette er femte gang vi vender tilbake hit for yoga, pust og meditasjon.


Vi bor på 5* stjernershotellet Radisson SAS Blu med ypperlig og fresh mat, og med en egen takterrasse for yoga. Du har mulighet til å besøke hotellets egen SPA-avdeling, innta solstolene på en av hotellets store bassengområdet eller utforske den koselige havnen med små butikker og hyggelige restauranter.

Her er noen smakebiter på noe av det du kan forvente fra denne turen:

Undervisning/foredrag om hvordan du kan optimalisere din helse:
Mange kvinner opplever store endringer fysisk og mentalt, gjennom hormonelle endringer som oppstår i kroppen gjennom livet. Vi ønsker å gi deg tips, inspirasjon og motivasjonen til hvordan du kan lære deg å balansere en hektisk hverdag og få økt livskvalitet.

Yoga Nidra Meditasjon: en hvilende meditasjonsform som har dokumentert effekt på å roe ned nervesystemet, gi økt søvnkvalitet, indre ro, redusere stressnivået, klarne sinnet og hjelpe deg å fokusere. En praksis som ikke krever noen form for erfaring fra tidligere.

Breathwork: Breathwork er en kraftfull form for pustepraksis som utføres liggende. Den frigjør essensielle feelgood-hormoner i kroppen som endorfiner, dopamin, oxytocin og virker svært forløsende på stagnerte følelser og oppsamlet stress over lang tid. Det er en praksis som virkelig tar deg fra hodet og ned i kroppen.

Loving Kindness Meditasjon: Meditasjon kan komme i mange former. En av formene er Metta meditasjon, også kalt "Loving Kindness" Meditasjon. Dette er en tibetansk-inspirert form for meditasjon som fremmer økt livsglede og optimisme.

Takknemlighets-praksis: Det ligger en enorm kraft i hva vi velger å fokusere på. Når vi begynner å fokusere på det vi allerede er fornøyde med i livet, og takker for det, vil vi skape andre følelser i oss selv. Ved å praktisere takknemlighet jevnlig, vil du sannsynligvis på kort tid oppleve at stadig flere takknemlighetstanker dukker opp og du opplever større glede i tilværelsen.

I tillegg kan du glede deg til følgende:

 • Dynamisk Yoga på hotellets egen yoga takterrasse med ulike tema tilrettelagt for gruppa og uka

 • Rolig Yoga for å mykne, gi slipp på spenninger og stress opp og lande inn i kroppen

 • Inspirasjon til eteriske oljer for økt velvære og bedre helse

 • Pranayama/pust deg i form - ulike pusteøvelser for blant annet å roe ned, finne fokus og for å øke energien

 • Mindful Restorative Yoga for dyp avspenning av nervesystemet og optimal hvile

 • Yin Yoga med tema som Yin for sesongen, Yin &  eteriske oljer, Yin & Pranayama

 • MorgenYoga/Meditasjon ved havet

 • Mulighet for nydelige turer i det vakre omkringliggende landskapet av vulkanske fjell

 • Nyte kvalitetstid, egentid og stilletid i solstolen ved bassengets stillesone

 • Rusle ned til havet for et forfriskende bad

 • Nyte et deilig måltid på en av de mange anerkjente restaurantene i fiskelandsbyen.

 • Tilegne deg ulike verktøy for fokus på økt velvære og livsglede 

 • Elementer og inspirasjon til akupressur, arbeide med energibaner (meridianer) m.m. 

 • Seremoni / samling 

 

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly tur/retur

 • Mat ombord på flyet

 • Transport til og fra hotellet

 • Bagasje 15 + 5 kilo

 • Overnatting 7 netter i delt rom eller enkeltrom mot tillegg

 • Frokost 7 dager 

Alt av yoga, meditasjon, pust, foredrag etc slik det står beskrevet, med 2 lærere som guider deg trygt gjennom alle praksiser.


Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men det anbefales at du er litt kjent med yoga.

bottom of page