top of page
last ned (23)_edited.jpg

GravidYoga Teacher Training

GravidYoga lærerutdanning er perfekt for deg som er yogalærer og ønsker å undervise egne gravidyoga kurs eller tilpasse din undervisning for gravide. Den passer også for deg som jobber med gravide til daglig, som behandler, terapeut, doula eller jordmor og ønsker å utstyre din verktøykasse med trygge og gode verktøy. Sist, men ikke minst er dette en nydelig mulighet for deg som er gravid og ønsker å fordype din praksis.

NOVEMBER 2023

Tidspunkt: 3.-5.november

Fredag 13-21

Lørdag 9-19 og søndag 9-17.30

Sted: YogaKi, Kongsveien 91, Oslo

Varighet: 30 timer

Pris: 5900 kr

Hovedlærer Sunniva Sipus og

Gjestelærer Johanna Fredriksson

 

Du får utdelt et kompendium/arbeidshefte første kursdag.

Kurset er et godkjent YACEP kurs og kan registreres i Yoga Alliance (YACEP - Yoga Alliance Continuing Education Provider).

Du vil få et diplom ved fullført kurs.

For spørsmål ta kontakt på sunniva@yogakioslo.com

_ It's a Colorful Life _.jpeg

Lærer og gjesteforeleser

Sunniva Sipus - hovedlærer

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer og i 2015 tok hun sin første lærerutdanning som var 200 timer RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga.

Hun har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017 og har tatt flere fordypnings- og etterutdanningskurs som Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli, ISHTA Yin Yoga Teacher Training med Ulrica Norberg, GravidYoga lærerutdanning med Cathrine Mathiesen, iRest Yoga Nidra med Richard Miller, Parayoga Koshas-kurs med Rody Stryker (Yogarupa), yogafilosofi med flere forskjellige lærere som Edwin Bryant, Graham Schweig, etc gjennom Embodied Philosophy og lengre praksis og studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.

Sunniva underviser fulltid hos YogaKi, et yogastudio lokalisert i Oslo, Norge, der hun også er en av grunnleggerne av studioet sammen med Johanna Fredriksson. Hun underviser i ulike yogaformer, deriblant gravidyoga, barselyoga, yin og yoga nidra og ulike former for flow-timer,  alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv, og medutøvere.

Sunniva bor i dag på Nordstrand i Oslo med sin mann og 2 barn.

Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Johanna Fredriksson - gjestelærer i Mindful Restorative Yoga

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

18 Resources For Setting Up A Space Clearing Ritual — Amanda Linette Meder_edited.jpg
Tiffany Chi Photography_ Maternity Session Outdoor Field Sunset.jpg

Du får blant annet lære:

  • Hvordan du legger opp en fullverdig yogapraksis for gravide

  • Hvordan du tilpasser dine “vanlige” yogatimer for gravide

  • Hvilke prosesser som skjer i kroppen i de ulike stadiene av svangerskapet og hvordan planlegge undervisning rundt dette

  • Egnede pusteøvelser, posisjoner og ulike sekvenseringer

  • Tilpasninger i forhold til tidspunkt i svangerskapet og ulike plager hos den enkelte

  • Hvordan legge til rette for hvile gjennom avspenningsteknikker og Yoga Nidra

  • Hvordan integrere fødselsforberedelse i undervisningen

  • Hvordan skape et fellesskap og trygghet gjennom undervisning og ivareta hver enkelt deltaker

Du vil få et arbeidshefte/kompendium utdelt første kursdag.

Noe eget-arbeide må påregnes i form av observasjoner og lesing av utdelt materiale.

Alt eget-arbeide skal kunne utføres i løpet av helgen slik at etterarbeide ikke er nødvendig.

Ved fullført utdanning får du et diplom.

bottom of page