top of page

Eksotisk yogareise til Kapp Verde

28.februar–8.mars 2025 med Johanna

Velkommen til en uforglemmelig yogareise til eksotiske Kapp Verde.

 

Johanna inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer i soloppgangen ved stranden med havet som utsikt. Vi møtes hver ettermiddag når solen går ned for en hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative, pust, avspenning og dyp hvile. Vi utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra meditasjon.

Bytt ut vintermørket med yoga, pust og meditasjon, sol, bad, strand, utflukter, besøke fargerike byen Sal, eller se fiskerne på pirene når de kommer inn med fangsten.  Velkommen til et magisk retreat til varme breddegrader. Dette er tredje gangen Johanna reiser tilbake til denne fargerike øya og hun gleder seg til å dele denne fantastiske opplevelser med nye og tidligere deltakere. Det blir dynamisk og rolig yoga, mindfulness, meditasjon, pust, egentid, velvære, sol, bad og hvile. Dette er nøkkelord for denne uka, velkommen på tur, det blir magisk og du vil vende tilbake til Norge og hverdagen med mer vitalitet, energi og overskudd! Vi bor på Oasis Salinas Sea i flotte lyse rom eller suiter som har en av de aller beste beliggenhetene på øya Sal. – rett ved den flotte Santa Maria-stranden.
Du velger selv om du vil tilbringe dagen i solen ved bassenget, havet eller benytte deg av hotellets egne solsenger og parasoller som er inkludert i oppholdet. Mellom yoga øktene, kan du slappe av og nyte hotellets fasiliteter, koble av på stranden eller gå strandpromenaden inn til sentrum av fargerike Santa Maria. Med Kapp Verdes motto: «No Stress», er det lett å senke skuldrene både på og utenfor yogamatta.

  • Hotell belliggende rett på den fantastiske Santa Maria-stranden

  • erfaren og populær yogainstruktør

  • Frokost inkludert

  • 3 timer yoga hver dag

Når: 28.februar–8.mars 2025
Hvor: Oasis Salinas Sea, Sal, Kapp Verde
Pris: fra 17 930,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 28.november 2024

bottom of page