top of page

Yogareise til vakre Nidri

Dato for 2025 kommer!


Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 14 995
kr pr. person (priser 2024)
Avreise fra: Oslo

Velkommen til en uforglemmelig yoga uke i Lefkas/Nidri, med masse yoga hver dag,

meditasjon, pust, stilletid, egentid, fellesskap, strandliv, sol og bad.

Johanna inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer og hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative og myk yoga på ettermiddagen. Vi utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra.
Vi bor på 5 stjerners hotellet Porto-Galini Hotel Seaside Resort & Spa og du kan glede deg til ypperlig, variert og fresh mat, mulighet at besøke hotellets SPA-avdeling, innta solstolene på hotellets egen strand, svømme i det krystallklare havet, utforske balansen på sup brett eller padle kano mellom yoga øktene.

Kickstarte vår og sommer på dette vakre stedet i det Joniske hav på vestkysten av Hellas. Gled deg til sol, varme og masse deilig yoga hver dag og vend hjem til med mer vitalitet, energi og overskudd!

 

- Hotell med fantastiske fasiliteter for yoga
- Profilerte yogalæreren Johanna Fredriksson
- Frokost inkludert

En hel uke med Dynamisk fysisk Yoga, yin yoga, egentid, stilletid, pust og meditasjon. Her skal vi nyte noen magiske dager med hovedfokus på Yoga & Velvære
Du kan forvente deg en uke med en dynamisk fysisk yoga, pust og meditasjon hver morgen og mer rolig meditative Yoga på eftermiddags praksissen hvor hvilende mindful yoga & yin yoga er hoved fokus. Timene, praksisen og samlingene vil ha stor variasjon, men en tydelig rød tråd å med fysisk yoga på morgonen, og yin yoga på ettermiddagen. All praksis blir helt og holdent fra ditt utgangspunkt.
Mer detaljert program for uken med endelige tider blir publisert når det nærmer seg. Du er velkommen uansett utgangspunkt men anbefaller du er litt kjent med Yoga for å få mest ut av uka. Vend hjem med ny energi, inspirasjon, økt livsglede og kraft.

 

Eksempel på dagsprogram:

08:00-09.30 Morning Flow /Dynamisk Yoga, pust, meditasjon & avspenning
09.30-11.00 Frokost
11.00-16.30 Sol, bad, restitusjon, egentid
16.30-18.00 Myk Yoga / Yin Yoga pust, meditasjon & avspenning
19.00-20.00 Middag (ikke inkludert i prisen)

bottom of page