Bli med Johanna & Sunniva til magisk Nidri, Hellas og hotellet Porto Galini.

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en god start på sommeren som garanterer masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 1. juni kl. 07:20 ankomst Preveza kl. 11.50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 8. juni kl. 23:55, avreise Preveza kl. 21.20

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

NB! Det er inkludert totalt 20 kg bagasje (dette er også inkludert håndbagasje) på denne turen. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

Program for reisen:

Hver dag starter med dynamisk morgenyoga, mindfulness og pusteøvelser. Senere på dagen praktiseres en rolig yogaform, stillhet, meditasjon og avspenning.
Eksempel på en et dagsprogram:

08:00-09.30 Morning Flow /Dynamisk Yoga, pust, meditasjon & avspenning
09.30-11.00 Frokost
11.00-16.30 Sol, bad, restitusjon, egentid
16.30-18.00 Myk Yoga / Yin Yoga pust, meditasjon & avspenning
19.00-20.00 Middag (ikke inkludert i prisen)

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Les mer om reisen her