Reiser, Workshops & Events

Her kan du reservere plass og lese mer om våre øvrige reiser, workshops & events. 

For kjøp klikker du deg direkte inn på det aktuelle arrangementet og for informasjon kan du lese i menyen under.

Velkommen til oss!

 

Yogareise til magiske Nidri med Johanna & Sunniva

May 31, 2020

Velkommen til en uke med yoga og mindfulness i vakre Nidri i Hellas sammen med Johanna Fredriksson & Sunniva Egge Sipus.

Når: 1. juni - 8. juni 2020
Hvor: Porto Galini, Nidri, Hellas
Pris: fra 9.995,- pr. person
 

Jeg byr på to daglige yogaklasser i avslappende atmosfære ved havet, bryggekanten eller hotellets egen yoga shala.

Unn deg selv påfyll for kropp og sjel, en god start på sommeren som garanterer masse energi og inspirasjon. Yogaklassene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressreduksjon. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Yoga på vakre Madeira

January 13, 2020

Yoga på vakre Madeira

Når: 14. – 21. januar 2020
Hvor: Galomar, Madeira
Pris: fra 9.995,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise!

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på vakre Madeira. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Madeira er et perfekt feriested som er kjent for sin frodige natur og mektige fjell. Altfor varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris. På denne yogareisen bor vi på et hotell ved klippene ved en liten landsby som heter Canico. Canico er en søvnig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. Når solen går ned etter en dag fylt med yoga og nye inntrykk er det på tide å hygge seg på en av de mange restaurantene hvor prisene er lavere enn i Norge.

Reisen inkluderer også en halvdags utflukt til Levada dos Marocos. Dette er en vakker gå tur langs de berømte vannveiene (levadas) på den østre delen av Madeira med en fantastisk utsikt over havet og ned på den lille byen Machico.
Turen er på 6.5 km og tar ca 2 timer å gå og blir regnet som en enkel tur. Turen blir ledet av en engelsktalende guide. Det blir buss t/r fra hotellet og ingen måltider er inkludert.

Yoga Camp på Nidri

September 13, 2019

Yoga Camp – unik yogaopplevelse i Nidri!

Når: 14. - 21. september 2020

Pris: fra 12.885,-

Avreise: fra Oslo

En unik uke hvor du vil kunne utforske et stort utvalg av forskjellige yogaformer fra vårt innholdsrike og varierte program. Du kan gjøre yoga fra morgen til kveld. Du velger hvilke og hvor mange timer som passer for deg, ditt utgangspunkt og ditt energinivå fra dag til dag.

Program for reisen:

På programmet vil du finne alt fra lekfulle vinyasa-klasser, ashtanga yoga, workshops i teknikk, handstående, anatomi osv., til stressreduserende, rolige timer som yin yoga og mindful yoga med TRE (trauma releasing exercises). Det blir også meditasjons- og pranayama-praksis (pust) hver dag. La deg inspirere av våre kunnskapsrike og motiverende lærere som har bred og lang erfaring med undervisning, yoga reiser, trening, events, coaching og terapi.

En typisk dag på VING YOGA CAMP vil kunne se slik ut:
07:00 - 08:30 Ashtanga Yoga
08:00 - 09:30 Morning Flow
09:30 Frokost
11:00 - 12:30 Sol og bad
13:00 - 13:30 Lunch-meditasjon / samling
15:00 - 16:45 Dagens Workshop: teknikk / håndstående / anatomi / dagens tema
16:30 - 18:00 Slow Flow
17:00 - 18:30 YinYoga med dyp avspenning
19:30 Middag
21:00 Kveldssamling

Please reload