Reiser, Workshops & Events

Her kan du reservere plass og lese mer om våre øvrige reiser, workshops & events. 

For kjøp klikker du deg direkte inn på det aktuelle arrangementet og for informasjon kan du lese i menyen under.

Velkommen til oss!

Utsolgt! Yogareise til magiske Nidri med Johanna

May 24, 2020

Velkommen til en uke med yoga og mindfulness i vakre Nidri i Hellas sammen med med meg, Johanna Fredriksson.

Jeg byr på to daglige yogaklasser i avslappende atmosfære ved havet, bryggekanten eller hotellets egen yoga shala.

Unn deg selv påfyll for kropp og sjel, en god start på sommeren som garanterer masse energi og inspirasjon. Yogaklassene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressreduksjon. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Utsolgt! Yoga mot havet i Agaete!

November 05, 2019

Yoga mot havet i Agaete!

Når: 6. - 13. november 2019
Hvor: Cordial Roca Negra, Agaete, Gran Canaria
Pris: fra 11.512,-
Avreise: fra Oslo og Bodø

Bli med Johanna Fredriksson på en yogareise til fredfulle og pittoreske Agaete på nordvest kysten av Gran Canaria!

Agaete er en grønn oase på nordvestkysten av Gran Canaria, et perfekt reisemål for deg som vil oppleve mer av øyas vakre natur. Det er ingen sandstrender i Agaete, her bader du i naturlige havbasseng med rolig vann og fine snorkleforhold. Fra hotellet er det ca 1 km inn til denne lille, kanariske landsbyen. Her finner du flere restauranter som serverer fiskemåltider fra dagens fangst som man kan nyte til solnedgangen. Hotellet har en nydelig SPA avdeling hvor man kan ta behandlinger og bli skikkelig bortskjemt!
Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd! Dette er reisen for deg som vil investere i din fysiske og mentale helse.

Yoga på vakre Madeira

January 13, 2020

Yoga på vakre Madeira

Når: 14. – 21. januar 2020
Hvor: Galomar, Madeira
Pris: fra 9.995,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise!

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på vakre Madeira. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Madeira er et perfekt feriested som er kjent for sin frodige natur og mektige fjell. Altfor varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris. På denne yogareisen bor vi på et hotell ved klippene ved en liten landsby som heter Canico. Canico er en søvnig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. Når solen går ned etter en dag fylt med yoga og nye inntrykk er det på tide å hygge seg på en av de mange restaurantene hvor prisene er lavere enn i Norge.

Reisen inkluderer også en halvdags utflukt til Levada dos Marocos. Dette er en vakker gå tur langs de berømte vannveiene (levadas) på den østre delen av Madeira med en fantastisk utsikt over havet og ned på den lille byen Machico.
Turen er på 6.5 km og tar ca 2 timer å gå og blir regnet som en enkel tur. Turen blir ledet av en engelsktalende guide. Det blir buss t/r fra hotellet og ingen måltider er inkludert.

Eksotisk Yoga Reise til Kapp Verde

January 24, 2020

Når: 25.februar -3. mars 2020


Hvor: Dunas de Sal, Kapp Verde
Pris: fra 11.595,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise! Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på eksotiske Kapp Verde. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Kapp Verde er et perfekt feriested, for her venter solskinn, lange, gylne strender og varme dager. Altfor varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris. På denne treningsreisen bor vi på et hotell rett ved stranden i den lille byen Santa Maria på øya Sal. Når solen går ned etter en dag fylt med yoga og nye inntrykk er det på tide å hygge seg på en av de mange restaurantene med sprellfersk fisk på menyen.

Please reload

post@yogakioslo.com - 90756341 - Facebook YogaKi Oslo og Yoga for Oslos stiveste menn & gutter

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon