PT-timer hos YogaKi

Noen grunner hvorfor privattimer er en GOD investering:

  • Du ønsker å ta tak i livet ditt, trenger en endring, få mer energi og overskudd i hverdagen. 

  • For å få en innføring i yoga og trenger ekstra oppfølging i starten. 

  • Du har en skade eller en utfordring som gjør at du kan ha nytte av trening spesielt tilrettelagt for ditt utgangspunkt.

  • Du vil ha maksimalt ut av en time som er skreddersydd etter din dagsform, dine ønsker og behov.

  • Du ønsker deg et eget treningsprogram ( styrke, kondisjon, bevegelighet )eller inspirasjon til et skreddersydd program som passer deg, som du kan følge på egenhånd, som et supplement til din hverdag.

  • Du ønsker å øke kunnskapen innenfor yoga, lære mer om pusteteknikker, konkrete stillinger for avspenning og restitusjon, og implementering av disse i hverdagen.

  • Du vil gjerne begynne med Yoga, øke din bevegelighet eller komme i form men tør ikke.

  • Du øsnker å fordype din praksis og gå videre til mer avanserte stillinger

 

Følgende av våre yogalærere tilbyr PT-timer:

Johanna - Sunniva - Heidi

Priser på PT-timer:

Vi anbefaler at du kjøper flere enn en time for best mulig oppfølging og resultat.

1 enkeltstående PT-time à 60 minutter kr.1490

3 PT-timer à 60 minutter kr.3 950,-

5 PT-timer à 60 minutter kr.6 250,-

10 PT-timer hvorav 1 à 90 minutter og 9 stk. à 60 minutter kr. 11 900,-

For timebestilling ta kontakt på post@yogakioslo.com

Tidspunkt og beskrivelser:

Johanna tilbyr timer for deg som ønsker å fordype din yogapraksis, få en bedre teknikk og fokusere på ulike pusteteknikker og andre avgjørende elementer innenfor som vil bidra til å fordype din praksis. Johanna kan også skreddersy et opplegg med tanke på stressreduksjon gjennom Mindful Restorative og Yin Yoga og implementere sin kunnskap fra NLP for å bidra til at du kan gjøre en varig endring i livet ditt.

Johanna - ta kontakt for tid.

 

Sunniva tilbyr timer for deg som ønsker å fordype din yogapraksis og få en bedre teknikk. Sunniva kan også skreddersy et opplegg for deg som ønsker å styrke din kjernemuskulatur etter svangerskap og fødsel eller for deg som opplever at du har en dysfunksjonell mage-, bekken- eller kjernemuskulatur. Sunniva kan også tilby Yoga Nidra meditasjon som kan bidra til stressreduksjon og økt søvnkvalitet.

Sunniva - ta kontakt for tid.

Heidi har lang erfaring som personlig trener og har bakgrunn både innen gruppetrening og yoga. Heidi tilbyr timer til deg som ønsker å fordype din kunnskap innen ashtanga yoga og innen generell styrketrening. Heidi har PT utdannelse fra Norges Idrettshøyskole, flere års erfaring som PT i Sats, og lang erfaring som yogainstruktør. Heidi kan skreddersy et opplegg med tanke på økt styrke, bevegelighet,  yogateknikk og stressreduksjon.

Heidi - ta kontakt for tid

Vi tilbyr terapeutiske PT-timer med fokus på stressreduksjon, for personer med spesifikke plager som kroniske smerter, restitusjon etter operasjoner og skader og for langtidssykemeldte. 

 ta kontakt for tid