top of page

Skap ditt eget zen yogarom hjemme


Ønsker du å skape en behagelig oase - ditt eget yogarom hjemme? Et fristed hjemme eller på hytta hvor du kan praktisere yoga akkurat når du ønsker?

Yoga kan man i utgangspunktet gjøre hvorsomhelst, men det er noe helt spesielt ved en følelse av et zen yoga studio. Ønsker du kanskje å praktisere mer online yoga men trenger mer inspirasjon?

En rolig, vakker og avslappende atmosfære vil garantert gi en boost til egenpraksisen. Kanskje har du lenge ønsket deg et eget yogarom hjemme?


Vi ønsker gi deg tips og inspirasjon til å skape ditt eget private sted med gode intensjoner, vibrasjoner og energi. Innred et rom eller en krok i hjemmet ditt hvor du kan gi deg selv rom til å være balansert og finne ro og ny inspirasjon til egenpraksis.Finn ditt eget sted

Finn et rom/sted du føler deg komfortabel å være og kan få være uforstyrret. Stedet bør gi deg positiv energi, og ikke minne deg på jobbrelaterte ting eller daglige plikter. Har du ikke et eget rom kan du innrede en krok og bruke en skillevegg eller rom-deler.

Her skal du få være uforstyrret, og her kan du legge til rette for å skape din egen lille oase der du kan ha en jevnlig yoga praksis. La andre rundt deg få vite at her må du få være helt uforstyrret. Heng gjerne et skilt på døra eller gi beskjed på forhånd om du ønsker å være helt i fred.En god Yogamatte og det du trenger av Yogautstyr

En god yogamatte er den beste investeringen du kan gjøre for motivasjon og inspirasjon til å praktisere. Skaff deg gjerne også det du trenger i din praksis, en bolster, yoga klosser, et terapeutisk yogateppe, en yoga ullmatte for kalde kvelder, eller kanskje en meditasjonspute? Gjør alt for at du skal få støtte der du trenger under din hjemmepraksis.

Tips! Øyepute med lavendelduft.

Å avslutte din yogarutine med en øyepute gir en utrolig behagelig og avslappende effekt. En øyepute er det lille ekstra som hjelper deg å slappe av ordentlig av etter din yogapraksis.


Åpne Sansene

Diffuser

Skap SPA-følelsen hjemme med en aromatisk duftspreder. Bruk dine favoritt Eteriske Oljer i din diffuser for å åpne sansene og for å skape den rette zen-følelsen.


Med ulike Eteriske oljer kan du både roe ned eller løfte energien etter behov. Bruk f.eks. lavendel for å roe ned, eller om du ønsker mer energi kan du prøve sitrusoljer som sitron, lime, appelsin, bergamot og grapefrukt.Nag Champa Røkelsespinner

Disse fantastiske røkelsespinnene er laget i India og er anerkjent som den beste av alle masala-røkelser. Pinnene er rullet for hånd med rene ingredienser. Tenn denne pinnen og la hjemmet ditt transformeres inn til et sted for ro og avslapning. Du tenner du enden, venter til den gløder og blåser deretter ut flammen. Plasser den i en røkelsesholder og nyt duften.


Palo Santo

Palo Santo er et hellig tre som vokser langs kysten av Sør-Amerika. Palo Santo betyr bokstavelig talt "Hellig Tre". Palo Santo brukes av tradisjonelt av sjamaner og healere for å rense energier og er kjent for en del av de samme egenskapene som salvie-røkelse. Når den brennes, produserer den en nydelig aroma som øker din personlige vibrasjon, renser rommet, forebereder til meditasjon og gir deg en dypere forbindelse til ditt innerste vesen. Den etterlater en varig aroma i rommet der den har blitt brent.


Hvit Salvie

Denne røkelsen kan du ikke klare deg uten! Ikke bare kan den brukes til å rense dine krystaller, men den kan brukes i så mange sammenhenger. Vi elsker å ha den med oss i våre måneritualer. Salvie er en naturlig røkelse som brukes for å rense bort gammel energi slik at du kan ta imot ny, fresh energi. Salvien er kjent for sin evne til å rense, beskytte og høyne vibrasjoner.


Eteriske oljer & røkelser kan du finne i vår Yoga Shop på Holtet!


Dekorer

Ta frem dine fineste krystaller eller noe du er glad i, enten det er en Buddha statue, en krystall telysholder, et spesielt malakjede, en kjær gave eller noe annet, og dekorer etter behov. Velg ting som gir deg energi, inspirerer deg, som har spesiell mening for deg eller som hjelper deg å sette stemningen for din meditasjon, yogapraksis, stille refleksjon eller hvile.

Last gjerne ned en spilleliste med feelgood-musikk til din praksis. Skap en naturlig atmosfære med mange grønne planter rundt deg, pynt gjerne med noen ferske blomster om du vil.God egenpraksis!

Namaste💜107 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page