top of page

Vil du jobbe med oss?

Vi i YogaKi er stadig på utkikk etter nye lærere, samarbeidspartnere, behandlere eller deg som tenker at du har noe å tilføre vår bedrift! Ønsker du å jobbe med oss fyller du inn søknadsskjemaet nederst på siden og legger ved egen søknad og CV med relevant utdanning og bakgrunn, samt referanser. Dersom du er behandler innen holistisk helse eller annen type virksomhet med relevans til yoga og helhetlig/naturlig helse er du også velkommen til å fylle inn skjema og legge ved relevant informasjon om det du tilbyr.

NB - les stillingsutlysningene først, så du legger ved riktig info.

 

Om oss:

Vi er et lokalt yogastudio med butikk som holder til på Nordstrand i Oslo. Studioet drives av to driftige damer og er et naturlig valg for de som ønsker et sted med hjertevarme og takhøyde for yoga og meditasjon i nærmiljøet. Vi arrangerer i tillegg en rekke reiser, teacher trainings og workshops gjennom året og samarbeider med flere anerkjente aktører innen reiseliv. Vi tilbyr også et bredt utvalg av online timer og tjenester mot bedrifter og eksterne samarbeidspartnere. I studioet vårt har vi også en egen shop med yogautstyr, eteriske oljer, duftlys, smykker m.m. og vi driver også nettbutikk/butikk i Bogstadveien The Feelgood Shop, sammen med en tredje samarbeidspartner.

_____________________________

For øyeblikket søker vi etter følgende:

Koordinator/assistent Yogastudio - Yogalærere vikarer 

 

Yogalærer:

Ønsker du å søke som yogalærer hos oss trenger vi søknad der du skriver om deg selv, en CV med relevant utdanning, erfaring og referanser. Fyll ut skjemaet og last opp relevant informasjon som egne vedlegg.

Du finner skjema her

____________________________________

Koordinator/assistent Yogastudio - stillingsutlysning (tiltredelse, så snart som mulig): 

Vi ser etter deg som har det lille ekstra. Som kan være vår høyre hånd. En koordinator som setter kunden i fokus, har svært gode evner til å koordinere, som er systematisk og som i tillegg har tekniske ferdigheter. Du elsker service og salg og du er en driftig person som har relevant erfaring. Du er initiativrik og god på gjennomføring og liker variasjon. Du har fleksible dager og kan jobbe både dag, kveld og helg, dersom det er behov for det. Det er også en fordel at du har kjennskap til og interesse for yoga, meditasjon og holistisk helse.

 

Vi søker deg som:

 • Er sosial, positiv, utadvendt og imøtekommende og liker å prate med mennesker

 • Har erfaring innen markedsføring og salg

 • Er en “do’er” som får ting gjort

 • Er selvstendig og strukturert

 • Er fleksibel og kan kaste deg rundt på kort varsel

 • Er effektiv og løsnings-orientert

 • Har kunnskap og erfaring med å bruke sosiale medier og andre digitale kommunikasjonsformer og bruker disse flittig

 

Vi kan tilby:

 • Et inspirerende og kreativt arbeidsmiljø med stor fleksibilitet. 

 • En gründervirksomhet med et stort hjerte, rom for personlig vekst og varierte arbeidsoppgaver. 

 • Mulighet for fast ansettelse på sikt og en arbeidsdag som aldri er den andre lik.

 

Fyll ut skjemaet under og last opp søknad og CV. I din søknad ønsker vi at du skriver om deg selv, slik at vi får et inntrykk av hvem du er og hva du kan tilføre. Vi ønsker også referanser fra tidligere arbeidsgivere og en ryddig CV. Dersom du har lite arbeidserfaring, men relevant utdanning, kan også en trainee-stilling være aktuelt. Dersom du har en relevant Instagram profil eller kan vise annet arbeide innenfor markedsføring gjennom sosiale medier er dette svært fint om du legger ved.

Vil du jobbe med oss?

Takk! Din søknad er mottatt.

Søknadsskjema

Du finner oss

Kongsveien 91, Holtet. Vi holder til i 2. etasje,
inngang fra baksiden.

post@yogakioslo.com

 • Instagram Social Icon
 • Facebook App Icon

Vi utvider stadig, og søker yogalærere med lokal tilhørlighet. Ta kontakt ved interesse på post@yogakioslo.com

bottom of page