top of page
S&J2_edited.jpg

Online Yoga med Johanna & Sunniva

Bli medlem i vårt helt unike online studio!

Praktiser Yoga når du vil og hvor du vil med Sunniva & Johanna!

 • yoga for alle - uansett erfaring

 • stort online videobibliotek

 • privat lukket gruppe for medlemmer

 • LIVE timer

Våre Online medlemskap

Winter details in South Australia - by _emilieristevski _ Flower background wallpaper, Nat
1 måned

Full tilgang til DigitalYoga med

YogaKi i en måned.

199 kr pr. mnd. 

Chakras_ como funcionam e quais características de cada um.jpeg
3 måneder

Full tilgang til digitalyoga med YogaKi i til 499 kr pr. kvartal (166 kr mnd.)

Hatha Yoga (3).jpeg
1 år ubegrenset

Digitalyoga med YogaKi til 1500 kr pr. år (125kr mnd.) med 14 dager gratis prøveperiode for nye medlemmer!

Velkommen til vårt stadig voksende Yoga-univers på nett!

Bli medlem i vårt helt unike online studio hvor du finner et bredt utvalg av yoga, meditasjon, pust & avspennings filmer og lydfiler med varierende lengde, fokus, intensitet og nivå. Her er det virkelig yoga for alle kropper, aldre, kjønn og erfaringsnivå.

I vår online portal får du tilgang til et raskt voksende videobibliotek med over 200 yoga- og meditasjonsfilmer. Utforsk en daglig yogapraksis, bli med på kurs, fordyp deg innenfor en yogastil du ønsker, eller kom i kontakt med andre deltakere i vårt inspirerende yogafelleskap på nett.

Når du blir online-medlem hos oss vil du også få tilgang til en lukket gruppe hvor du får fri tilgang på alle LIVE-timer. Hver måned lanserer vi flere nye timer, en helt unik timeplan, inspirasjon og informasjon.

Online Yoga med YogaKi_edited_edited_edited.jpg
online yoga ute_edited.jpg

Hos oss får du:

 • Norsktalende instruktører 

 • Varierte timer for alle nivåer ( se beskrivelser timer)

 • Over 200 timer

 • Live timer i egen lukket FB gruppe og via zoom

 • 2-6 nye yoga filmer / timer hver mnd

 • Egen Inspirasjons-timeplan for hver mnd

 • Enkel søkemotor så du lett finner frem i portalen 

 • 14 dager gratis for nye medlemmer (gjelder års-abonnement)

 • Ingen bindningstid

Hos oss har vi Yoga som passer for alle! Du finner derfor flere ulike retninger i yoga, fra myk gentle flow til dynamisk og fysisk utfordrende vinyasa-timer. Vi har et bredt utvalg bestående blant annet av yin yoga, restorative yoga, myk yoga og yoga nidra meditasjoner og lydfiler for deg som ønsker en rolig og meditativ praksis. Vi har også et stort spekter av ulike flow-timer, både korte og lengre økter med alt fra middels til høy intensitet og med ulike tema.

Søvn, Pust & Meditasjon Yogapakke

Guidede meditasjoner

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene.

Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Johanna Web 1.jpg

Sunniva Egge Sipus

Sunniva er tidligere danser og hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt
virke som utøvende danser og ballettpedagog. Hun har mer enn 20 års undervisningserfaring. Sunniva har sin bakgrunn fra Ashtanga Yoga, men har de siste årene fordypet seg i mer meditative yogaformer, samt yoga med fokus på kvinnehelse. Hun er blant annet sertifisert innenfor meditasjonsformen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga og har fordypet seg i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden, samt i yogafilosofi med lærere som Edwin Bryant, Roar Ramesh Bjønnes, Graham Schweig m.fl. og i Pranayama - ulike pusteteknikker. I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon og i sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring. Sunniva har undervist yoga siden 2009 og fulltid siden 2017.

Portrett_01_web_edited.jpg
bottom of page