top of page

GravidYoga & BarselYoga på Nordstrand

Vi tilbyr både kurs i GravidYoga og i BarselYoga sentralt på Holtet, Nordstrand, kurs som nettopp har fokus på din helse som mamma, hvordan du kan styrke kropp og sinn både før og etter svangerskap og fødsel. Du vil også få anledning til å utveksle erfaring med andre kursdeltakere som er i samme situasjon som deg.

BarselYoga tirsdager 11:15-12:15

NYHET! BarselYoga & Pilates torsdager 14:30-15:30

GravidYoga torsdager 16:30-17:30

DROP-IN!

Dersom det er ledig plass på kurset åpner vi for drop-in plasser på barselyoga. Du går inn i vårt bookingsystem her og velger dato og betaler direkte ved påmelding.

Dersom du ønsker plass på et av kursene som er i gang, ta gjerne kontakt på post@yogakioslo.com for en redusert pris på pågående kurs.

Om GravidYoga:

Som gravid er du i en tilstand av stadige forandringer og gjennom GravidYoga vil du få verktøy til å håndtere de ulike utfordringene du vil møte på både fysisk og mentalt under svangerskapet, men også kunne forberede deg til det som venter deg under fødsel og barseltid. Gravidyoga passer for alle nivåer, også deg som er nybegynner.
_______________
Gravidyoga kan blant annet hjelpe deg med:
-å både styrke og åpne opp bekkenbunnen.
-en større bevisstgjøring rundt bruk av pust for å lindre uro og stress under svangerskap og til hjelp under fødsel.
-å løse opp i spenninger i nakke, skuldre og rygg.
-å lindre og forebygge ryggsmerter og bekkenplager.
-finne gode hvilestillinger som ikke belaster kroppen
-å øke blodsirkulasjonen for å lindre stivhet og hevelser
-å gi deg en større bevissthet rundt det å bli mamma

Om BarselYoga:
Yoga for Mor & Barn eller BarselYoga er primært trening for mor, men babyen tilstede - med fokus på å styrke bekkenbunn og mage, samt å løse opp i spenninger i rygg, nakke og skuldre. På Barselyoga er alt lov, amming, bleieskift og barnegråt og trenger absolutt ikke ha noen erfaring med yoga fra tidligere for å delta. Er du usikker på hvor raskt du kan komme i gang med Barselyoga etter fødselen så ta gjerne kontakt på post@yogakioslo.com

"Har hatt enormt utbytte av yogatimene og kommer til å anbefale det til alle gravide jeg kjenner. Tusen takk."

"Jeg fikk altså SÅ mye skryt for pustinga mi, og den hadde jeg ikke stått like støtt i uten gravid-yoga-kurset! Det var til UTROLIG hjelp å bruke yogapusten, ikke minst for å bevare roen selv."

bottom of page