top of page
YOGA FOR UNGDOM

Et fristed for Teens/Ungdom

Ved å dele kunnskap fra yoga og meditasjon med våre ungdommer kan vi gi en grunnleggende indre trygghet som er uvurderlig på vei inn i voksenlivet. Gjennom ungdomstiden er det viktig med sterke og sunne relasjoner, veiledning og oppmuntring. Yoga og meditasjon åpner opp og balanserer kropp og sinn, gir mestringsfølelse, og positiv effekt, fysisk, mentalt og åndelig.

 

Dette er et kurs for ungdommer fra ca 12/13 års alder, et fristed der de kan være seg selv og få teknikker til å håndtere krav og press fra omgivelsene som mange ungdommer opplever i samfunnet i dag. Kurset passer for alle, uansett bakgrunn, og kombinerer yogaens fysiske og dynamiske øvelser med det beroligende og avslappende.

Yoga for Ungdom - Tirsdager fra 17 januar kl 16.30-17.15

Det er åpent for mulighet for en prøvetime om dette ønskes! Ta kontakt med oss på post@yogakioslo.com

Påmelding

Du melder deg på ved å klikke på kurs under, følg betalingsanvisningene. Kurset går over et helt semester og følger skolens ferie- og fridager. (Kurset går hele semesteret selv om kun starttidspunkt er oppgitt.)
Du betaler når du melder deg på kurset. Dersom du melder deg på etter kursstart vil du få egen info om betaling. Vi minner om at påmelding er bindende.

bottom of page