top of page
Yoga Nybegynnerkurs.png

Teacher Training

Vi utvider tilbudet for deg som vil ha påbygging som yogalærer

eller som ønsker å fordype din egen praksis med Teacher Trainings.

RELAX REST RESTORE (Teacher Training 25 H)

Er du yogalærer og ønsker å kunne dele hvile, avspenning og restitusjon med dine elever?

Eller er du yogaentusiast og vil fordype deg i din egen praksis, få inspirasjon og ny kunnskap? 

Vi gir deg muligheten til å lære mer om YIN, RESTORATIVE YOGA & YOGA NIDRA som verktøy til å oppnå kvalitativ hvile.

I løpet av en helg vil du selv bli tatt med på denne fantastiske reisen gjennom uro til ro, sliten til restituert, trett til oppglødd.

Vi gir deg det du trenger så du kan undervise andre etter endt kurs.

 • Dato: dato lanseres i 2022

 • Hvor: YogaKi Kongsveien 91, Nordstrand

 • Lengde: 25 timer

 

Velkommen til en påbyggende teacher training innenfor yin yoga, restorative yoga, og yoga nidra meditasjon. Dette er en av flere moduler som vil ta seg for grunnleggende forståelse og ulike prinsipper innenfor rolige og meditative yogaformer. I denne modulen vil vi ta for oss utvalgte stillinger og sekvenser spesielt rettet mot hvile og restitusjon. Du vil lære å sette sammen en yogapraksis bestående av en eller flere av disse ulike retningene.

 

Denne utdanningen retter seg mot yogalærere som ønsker å utforske og implementere en yogapraksis med fokus på hvile og restitusjon i sin undervisning. Utdanningen er også åpen for deg som har en jevn egenpraksis og ønsker å fordype egen praksis eller gå i dybden på disse yogaformene. 

 

Du får: 

 • Utdannelse over en helg (også tilgjengelig online via zoom).

 • Bakgrunn og grunnleggende forståelse for yin yoga, yoga nidra og restorative yoga med fokus på hvile og restitusjon.

 • Relevant kunnskap om anatomi og tilrettelegging/modifisering av de ulike stillingene.

 • Forståelse for bindevevets funksjon i forbindelse med denne typen yogapraksis.

 • En innføring i yoga nidra, de ulike retningene og flere guidede Yoga Nidra meditasjoner. 

 • Yin yoga med fokus på hvile (anatomi, oppbygging, sekvensering, østlig vs vestlig tilnærming)

 • Pust/pranayama og avspenningsteknikker som støtter opp under de hvilende stillingene og sekvensene.

 • Restorative Yoga - utvalgte stillinger, oppbygging, forståelsen og forskjellen/effekten av Restorative vs Yin

 

Du vil få et kompendium med undervisningsmateriale og i etterkant et kursbevis når kurset er gjennomført i sin helhet.

Oppgaver før, under og etter må påregnes som en del av teacher trainingen. 

 

Bindende påmelding - ved restriksjoner kjøres hele helgen online. Det vil også være mulig å følge utdannelsen digitalt. 


 

 

Q & A:

-Hvem passer denne teacher trainingen for? Den passer for yogalærere og yogaentusiaster som ønsker å fordype sin praksis.

-Hva skjer hvis det kommer nye restriksjoner? Undervisningen vil foregå digitalt.

-Krever teacher trainingen egetarbeide? Det må påregnes noe forberedende og avsluttende arbeide.

-Vil det være eksamen? Det vil være en evaluering av innsats, forståelse og eget arbeide.

-Blir man sertifisert? Dette er en frittstående teacher training som vil være en av flere moduler. Ved gjennomført kurs vil man motta et diplom/kursbevis. 

-Kan man undervise disse yogaformene etter gjennomført kurs? Det anbefales at man har en grunnleggende yogautdanning i bunn dersom man ønsker å undervise disse yogaformene. Teacher trainingen er ment som en påbygging. 

-Er utdanningen kun for yogalærere? Utdanningen er også åpen for yogaentusiaster som har en jevn egenpraksis og ønsker å fordype seg.

-Trenger man eget utstyr? Vi låner ut alt utstyr, men man er selvsagt velkommen til å ha med eget. Det er også mulig å kjøpe relevant utstyr.

-Inngår mat/drikke? Man må selv ha med det man ønsker å spise/drikke og det finnes matbutikk og kafé i umiddelbar nærhet.

-Når får jeg detaljert program? Detaljert program vil sendes ut like før kursstart. 

-Trenger jeg å kjøpe pensum/litteratur på forhånd? Mer info om dette kommer. 

Om oss: 

Om Johanna Fredriksson:

 

 

 

 

 

 


Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor trening i hele Norden de siste 20 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetrenings konseptene og produktene innenfor trening. Utviklet og hold i flere kurs innenfor trening, yoga, livsstilendring. Interessen for yoga, pust og mediasjon begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har et brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terap, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Sammen med Sunniva driver hun til daglig YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo. Sammen arrangerer de events, happenings og holder kurs og nå også kortreiste yoga weekends. 

 

Om Sunniva Sipus:

 

Sunniva begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Sunniva har sin utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yoga Nidra Meditasjon, Yin Yoga, Breathwork & Pranayama og GravidYoga og har undervist yoga siden 2009. Hun har også fordypet seg i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden. Hun har 3 ganger vært med som lærer på gravidyogalærer-utdannelsen til Cathrine Mathiesen i regi av Oslo Yoga.

 

Hun har sin utdannelse som danser/ballettpedagog fra Statens Balletthøgskole (KHiO) og var i flere år tilknyttet Spinoff Dansestudio og Spinoff Forstudium i Dans som hovedfagslærer i klassisk ballett. Tilsammen har Sunniva over 25 års undervisningserfaring innenfor dans og yoga.

 

Sunniva er i dag medeier og driver YogaKi på Nordstrand i Oslo sammen med Johanna, der hun underviser flere ulike former for yoga sammen med Johanna arrangerer events, workshops og turer. I sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring og å skape et varmt og inkluderende fellesskap gjennom yogaen, der det er rom for alle.

Om Vibeke Lugg:

 

 

Vibeke har jobbet med trening og helse i 23 år. Hun har vært aktiv inne rytmisk gymnastikk og turnlærer for barn fra ungdomstiden.  Vibeke begynte med yoga allerede på 80 tallet som en del av RG. Tok sin første trenerutdannelse på NIH som 16 åring. Etter det har hun utdannet seg innen mange forskjellige treningsformer, men landet de siste 15 årene på Pilates og Yoga. Hun har fordypning i AshtangaYoga, Yin Yoga og Yoga Nidra. Hun underviser mor&baby yoga og gravide yoga. Utdannet hypnobirth educator fra Mongan method.
Vibeke har vært leder og yogalærer på Hiyoga i 5 år, men jobber i dag med www.svangerskapsportalen.no , holder yogatimer online og holder hypnobirthkurs for gravide.

Påmelding:

Bindende påmelding - ved restriksjoner kjøres hele helgen online.

Det vil også være mulig å følge utdannelsen digitalt. 

Betaling:

Du betaler direkte på vår nettside -

Ønsker du mer informasjon tar du kontakt via epost post@yogakioslo.com, eller vibekelugg@gmail.com

Johanna Web 1.jpg
Portrett_01_web.jpg
213319375_560962831582497_5957552485114873756_n.jpg
bottom of page