top of page

"Rise & Shine"  

YOGAFESTIVAL 2024

Nidri, Hellas 

Bli med på årets store store nyhet & yogaeventyr - velkommen til "Rise & Shine" Yoga Festival på et av våre mest populære Yogahotell i vakre Nidri i Hellas!

 

Når: 27.mai-3.juni 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 16 680,-

Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 27.februar 2024

En av våre store reisenyheter i år går til et av våre yoga-favorittreisemål i Nidri i Hellas.

Johanna og Kjersti inviterer til Rise & Shine Yogafestival, og har invitert anerkjente Kunal med seg på tur for å gi deg en yogaopplevelse utenom det vanlige. Du kan velge mellom 6-10 ulike  klasser daglig. Hver dag vil Kunal ha yogafilosofi, meditasjon og Ashtanga. I tillegg kan du velge mellom lekne klasser og work shops i tillegg til Yin, Restorative, Yoga Nidra, ulike meditasjoner og pranayma prakiser, Slow Flow, Vinyasa, Breathwork, TRE og mye mye mer. Vi har to nydelige Yoga Shaler og en magisk Brygge i vannkanten tilgjengelig kun for oss hele uka.

Vi håper du blir med på denne unike Rise & Shine yogafestivalen. En hel uke med sol, varme og yoga i nydelige omgivelser og godt selskap. 

Du kan delta på en eller flere timer fra det fullspekkede programmet som kun er til for inspirasjon. Du kan følge en lærere hele uka med daglige praksiser eller du kan variere etter dagsform. Dette er DIN ferie og du tar selv ansvar for hvor mye eller lite du vil delta, hva kroppen din trenger eller du har lyst til . Uansett hvilket nivå du er på - alle er velkomne!

Velkommen til en hel uke med yoga, pust, meditasjon og filosofi

• 6-10 timer hver dag
• Anerkjente, rutinerte og ettertraktede lærere
• Et av Hellas vakreste yoga hotell
• 5 stjerners Spa og velvære hotell

På programmet vil du finne alt fra lekfulle vinyasa-klasser, ashtanga yoga, workshops i teknikk, håndstående, anatomi, filosofi til stressreduserende, rolige timer som yin yoga og mindful restorative yoga, Yoga Nidra og TRE (tension releasing exercises). Det blir daglig praksis med pranayama, breathwork og meditasjon og mindfulness.

bottom of page