top of page

BESTILL OLJER

 

HVORDAN BESTILLE OLJER

Det viktigste er at du velger deg en solid, ærlig og troverdig oljeleverandør. Vi har selv valgt doTerra fordi vi mener oljene holder høy kvalitet og er produsert på en bærekraftig måte. Å velge hvem du knytter deg opp til som din veileder, hvilket team og hvilken kunnskap du søker er det neste. Det er nemlig her du vil få opplæring i bruk og tilegne deg kunnskap om oljene.

 

IKKE-MEDLEM

For å kjøpe doTerra eteriske oljer kan du enten velge å kjøpe det direkte på doTerra sin hjemme side ved denne linken, og trykk “SHOP”. Da handler du som ikke-medlem og betaler fullpris på varene.

 

MEDLEM

Det smarteste, tryggeste, og i det lange løp mest bærekraftige måten å handle eteriske oljer på, er at du oppretter din egen handlekonto og kjøper oljer og plantebaserte produkter på din egen nettportal. NB - følg veiledning steg for steg lengre ned på siden for korrekt innmelding.  Link til innmelding finner du her

Ved å gå til innmelding via denne linken kommer du til HOLISTISK HELSE sin doTerra-gruppe, som innebærer at du får tilgang på veiledning, undervisning og kursing i trygg bruk av eteriske oljer. Undervisningen foregår først og fremst online i lukkede grupper på Facebook. Opplæring er gratis. All undervisning blir lagret og du kan se det når det passer deg. De viktigste videoene og kursene legges ut under medlemssiden i menyen. Det er også mulig å få tilsendt undervisning på mail, ved forespørsel.

Holistisk Helse er en del av Inspira Living som er Norges største, og mest veldrevne undervisningsgruppe, for doTerra. Som medlem i Holistisk Helse har du også tilgang på alt materiale, undervisning og kurs knyttet til denne store gruppen. Videre vil du også få tilgang til større internasjonale grupper om det skulle vise seg som et behov.

 

Litt om de mest brukte og anbefalte oljene finner du på min blogg her.
Du kan også du lese om alle de tilgjengelige eteriske oljene og plantebaserte produktene på doTERRAs sin hjemmeside

OPPRETT DIN EGEN OLJEKONTO, SLIK AT DU SELV KAN BESTILLE EGNE OLJER.

HVORFOR OPPRETTE EN OLJEKONTO

Å opprette en handlekonto i doTerra innebærer at du får tilgang til å handle eteriske oljer og plantebaserte organiske produkter til redusert pris; 25-55% lavere pris enn om du kjøper de samme produktene til fullpris på nettet. Kvaliteten er den samme, men prisen er redusert. Det finnes i tillegg et bonus program der du får tilgang på gratis produkter og bonuspoeng inn på din doTerra konto som du videre kan handle oljer og produkter for.

Det er ingen kjøpeplikt, gjenkjøpsplikt eller andre forpliktelser - kun fordeler!

Det viktigste med egen handlekonto og et medlemsskap i doTerra er tilgangen på veiledning, opplæring og undervisning i eteriske oljer. Denne undervisningen er knyttet til den veilederen du velger å melde deg inn hos. Vi tilhører et team som ligger under  Ingrid Loe Holand og gjennom Holistisk Helse og Ingrid Loe Holand får du ta del i dyptgående kunnskap, masse erfaring og en holistisk tilnærming til bruken av oljene. Hovedsaklig foregår undervisning på nett, online og legges ut i opptak, så det spiller ingen rolle hvor i verden du bor.

Det er gratis å melde seg inn når du samtidig velger å kjøpe med et oppstarts-kit. Uten oljer/kit koster det 25 euro(ca. 245kr) for innmelding. Du får full brukertilgang etter innmelding, uansett hva du velger å gjøre. Totalen i kassen ved innmelding er inkludert moms, toll og frakt! Det kommer aldri noe ekstra kostnader i ettertid.

 

HVORDAN OPPRETTE DIN EGEN OLJEKONTO

DU TRYKKER DEG INN PÅ DENNE LINKEN

  1. Trykk JOIN&SAVE i menyen

  2. Velg språk English-Europe, Europa, Norway

  3. Velg bruker-type: Wholsale Customer eller Wellness Advocate. Dette er betegnelser på ulike roller.

    Wholesale Customer er vanlig kunde med alle medlemsfordeler. Wellness Advocate har i tillegg til alle fordeler også mulighet til å melde inn sine venner og opptjene bonus og inntjening etter en kompensasjonsplan. Er du usikker så spør den du velger som din veileder. Ingen forpliktelser.

  4. Legg inn alle dine personlige opplysninger (merket med rød stjerne) TIME ZONE er Brussel, Berline, Rome, Prague

  5. Sjekk at Enroller ID er 6322686 - dette er viktig for å havne i riktig gruppe. Sponsor ID er den samme. og navnet som kommer opp er da Sunniva Egge Sipus.

  6. Legg til ønsket innmeldingspakke. Det anbefales å starte med Family Kit. Les mer om de ulike innmeldingsmulighetene her.

  7. Når du har fått betalingsbekreftelse er du medlem i doTerra - GRATULERER! Du får umiddelbart en mail fra doTerra med ditt ID nummer og link til doTerra sin offesielle side, og til din egen nettsted. Du får videre en oppfølgingsmail fra YogaKi eller Ingrid i Holistisk Helse med detaljer for oppstart av oljene.

 

Om du har behov for hjelp med innmeldingen, kan du ta kontakt på tlf 90756341 (Sunniva Egge Sipus).

bottom of page