top of page

Yoga for Nybegynnere

Pris

kr 990,-

Varighet

1 års varighet

rosa blomst

Velkommen til en introduksjon til dynamisk yoga.

Er du nybegynner eller ønsker å gå back to basics? Da er dette kurset for deg!


I dette kurset får du blant annet:

  • Innføring i “Hva er yoga”

  • Introduksjon til pusteøvelser og de viktigste grunnelementene

  • Gjennomgang av grunnprinsippene i yoga

  • Gjennomgang av bandha/kjernemuskulatur

  • Introduksjon til Solhilsener

  • Øvelser og sekvenser med forklaringer

  • Over 20 ulike filmer, både tutorials, forklaringer og praksis

  • Mer enn 12 komplette yoga-sekvenser av ulik lengde og intensitet

  • Bonusmateriale: ulike pusteøvelser for dyp avspenning, hvilende yoga nidra meditasjon, core power flow og soft yoga, samt en smakebit på vårt suksess-konsept "Better than a coffee break"


Vi anbefaler at du tar de første 10 filmene kronologisk og gjerne repeterer samme sekvens flere ganger for å bli trygg på øvelsene. Deretter kan du prøve deg frem etter lengde og intensitet. De siste filmene har fokus på avspenning og gir deg en smakebit på hva du kan finne i noen av våre andre kurs og kanaler.

 

Her er en fullstendig oversikt over filmene du finner:

1.Velkommen til yoga for nybegynnere

2.Hva er yoga?

3.3 viktige grunnelementer i dynamisk yoga

4.Intro til Ujjayi-pust

5.Introduksjon til bandha (kjernemuskulatur)

6.Introduksjon til Solhilsen A & B

7.Introduksjon til grunnleggende stående stillinger i dynamisk yoga

8.Standing Flow 17 mn

9.Basic Flow 35 min

10.Slow Flow 30 min

11.Slow Flow med fokus på kjernemuskulatur og bandha 40 min

12.Klassisk Slow Flow  42 min

13.Chandra Namaskar (Månehilsen) 30 min

14.Slow Flow level 2 med malasana, innside, strekk og rotasjoner 42 min

15.Slow & Low Hip Flow 20 min

16.Slow Flow 47 min

17.Slow Flow for lower back - strength & release 56 min

18.Short Core Power 10 min

19.Energy Yoga level 2 38 min


Bonus: Awaken the Spine 23 min, The Full Yogic Breath 8 min, Soften Up 29 min, Total Body & Mind Relaxation 20 min, 5 deep breaths, Yoga Nidra for dyp avspenning 12 min, Better than a coffee break
Din Instruktør

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson
Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus
Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer og i 2015 tok hun sin første lærerutdanning som var 200 timer RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga.
Hun har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017 og har tatt flere fordypnings- og etterutdanningskurs som Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli, ISHTA Yin Yoga Teacher Training med Ulrica Norberg, GravidYoga lærerutdanning med Cathrine Mathiesen, iRest Yoga Nidra med Richard Miller, Parayoga Koshas-kurs med Rody Stryker (Yogarupa), yogafilosofi med flere forskjellige lærere som Edwin Bryant, Graham Schweig, etc gjennom Embodied Philosophy og lengre praksis og studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.
Sunniva underviser fulltid hos YogaKi, et yogastudio lokalisert i Oslo, Norge, der hun også er en av grunnleggerne av studioet sammen med Johanna Fredriksson. Hun underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv, og medutøvere.
Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

bottom of page