top of page

Yin Yoga med Johanna

Pris

kr 790,-

Varighet

1 års varighet

rosa blomst

Yin Yoga med Johanna


Vi elsker yin yoga og her har vi samlet noen av våre favoritter og mest populære yin yoga sekvenser. Her får du 30 forskjellige timer, i tillegg til 3 bonustimer,  for deg som vil utforske alle kvaliteter med yin yoga helt i din egen takt. 

Her vil du finne yin-sekvenser med ulike tema som Rest & Digest, The Light Within, Embrace the Moment & Lift Your Mood, i tillegg til sekvenser knyttet opp mot ulike årstider og meridianene for hver årstid.


I yin yoga er alle øvelser sittende eller liggende på gulvet.

Dette er en terapautisk yogaform som passer for alle.

 

Slik praktiserer du yin yoga:

Slipp kontrollen og la tyngdekraften gjøre jobben i alle stillingene. Tillat kroppen å dvele et sted mellom 50-75 % av sitt maksimale potensiale/ytterpunkt av stillingen. Vend oppmerksomheten innover og bli i hver stilling fra 2-5 min (eller lengre dersom det er en mer hvilende stilling). Vi praktiserer aldri på smerte, men stillingene kan gjerne føles litt utfordrende/ubehagelige. Du skal kjenne at du føler deg trygg og at pusten hele tiden kan flyte rolig, avslappet og naturlig. Vi lytter alltid til kroppen og bruker tepper, bolstere og klosser for eventuelt å gi kroppen ekstra støtte. Bevege deg alltid langsomt og forsiktig både inn og ut av hver stilling og gi kroppen tid til å hente seg inn.

 

Noen fordeler med Yin Yoga:

  • balansere følelser

  • forbedre fleksibilitet og øker mobilitet i bindevev, dyp muskulatur, ledd og sener.

  • øke sirkulasjonen

  • forbedre søvnen

  • redusere stress

  • øke mental fokus, ro ned et aktivt sinn

  • fremme avslappning, gi slipp på spenninger i kroppen

Din Instruktør

Johanna Fredriksson

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner)

bottom of page