top of page

Søvn, Pust og Meditasjon

Pris

kr 599,-

Varighet

1 års varighet

rosa blomst

Søvn, Pust og Meditasjon


Johanna & Sunniva har samlet sine absolutte favoritter på ett sted for deg som ønsker fokus på pust, meditasjon og søvn. Vi legger til rette for deg som trenger verktøy for en god natts søvn, pusteøvelser for å hjelpe og støtte deg for å roe ned, yoga nidra meditasjon, meditasjoner og avspenningsøvelser  som virker beroligende og støttende for nervesystemet.

Du vil få yin yoga og stillinger for en god natts søvn, restorative yoga for å roe ned nervesystemet, noen utvalgte myke praksiser, samt beroligende pusteøvelser, meditasjoner og yoga nidra meditasjoner.

Denne pakken er for deg som trenger å øve på å hvile og gir deg konkrete øvelser som vil støtte deg i prosessen med å roe ned et kanskje litt over-aktivt nervesystem, søvn teknikker, og meditasjoner på tidlig morgen eller rett innen du legger deg.

Morgen og/eller kveld kan vær gode tider å legge til rette for å utforske disse timene.

Her finner du en oversikt over lengde og innhold i kurs så du kan skreddersy akkurat etter dine behov. 


Forberedelser: 

Skap deg et "fristed" der du kan være uforstyrret og som inviterer til avspenning. Tenn gjerne lys, bruk eteriske oljer eller røkelse, innred med noen elementer som betyr noe positivt for deg og finn frem puter og tepper som gjør det ekstra komfortabelt. 

(Alle som kjøper denne pakken får med en gratis live time tirsdag 28.februar kl 22:00)

I denne pakken finner du følgende yogatimer, avspennings- og pusteøvelser:  

 • 3 øvelser for å forberede deg på en god natts søvn 15 min

 • Sittende øvelser for å løsne opp i brystrygg og bryst og fordype pusten. 15 min ( er denne relevant )

 • Yoga for bedre søvn - sekvens før sengetid med beroligende pusteøvelse 19 min

 • Yoga Nidra for dyp søvn 30 min

 • Vekselpust & oppmerksomhets praksis 8 min

 • Pusteøvelse: Find Your Inner Calm 6 min 

 • Pusteøvelse: Square Breathing / Pust i boks 3 min

 • Pusteøvelse: Kort pustepraksis 3 min

 • Let Go meditasjon 8 min

 • Lange dype pust helt ned i maven 6 min

 • Introduksjon til Vekselpust / Nadi Shodana 8 min

 • Release & Restore 50 min (starter med lange dype pust & avsluttes med pusteøvelsen 4-7-8)

 • Yin Yoga med lange dype pust 67 min 

 • Total body & mind relaxation 20 min 

 • Yin yoga "if you get tired, learn to rest, not quit" 67 min

 • soft yoga and short heart Meditation 25 min

 • Soft Yoga med 4-7-8 pust

 • Yoga Nidra meditasjon for dyp avspenning 12 minutter

 • Sittende oppmerksomhetstrening 10 min

 • Bonus: Pusteøvelse Kapalbhati
Din Instruktør

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson
Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus
Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer og i 2015 tok hun sin første lærerutdanning som var 200 timer RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga.
Hun har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017 og har tatt flere fordypnings- og etterutdanningskurs som Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli, ISHTA Yin Yoga Teacher Training med Ulrica Norberg, GravidYoga lærerutdanning med Cathrine Mathiesen, iRest Yoga Nidra med Richard Miller, Parayoga Koshas-kurs med Rody Stryker (Yogarupa), yogafilosofi med flere forskjellige lærere som Edwin Bryant, Graham Schweig, etc gjennom Embodied Philosophy og lengre praksis og studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.
Sunniva underviser fulltid hos YogaKi, et yogastudio lokalisert i Oslo, Norge, der hun også er en av grunnleggerne av studioet sammen med Johanna Fredriksson. Hun underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv, og medutøvere.
Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

bottom of page