top of page

Relax and Renew

Pris

kr 690

Varighet

1 års varighet

rosa blomst

Relax and Renew


Gi deg selv tid til å roe ned fra en hektisk hverdag gjennom avspenning, rolig mindful yoga, yin yoga, restorative yoga, beroligende pusteøvelser og yoga nidra meditasjon. Dette er kurset for deg som trenger et pusterom, som trenger å øve på å hvile og gir deg konkrete øvelser som vil støtte deg i prosessen med å roe ned et kanskje litt over-aktivt nervesystem.

Morgen og/eller kveld kan vær gode tider å legge til rette for å utforske disse timene.


Forberedelser: 

Skap deg et "fristed" der du kan være uforstyrret og som inviterer til avspenning. Tenn gjerne lys, bruk eteriske oljer eller røkelse, innred med noen elementer som betyr noe positivt for deg og finn frem puter og tepper som gjør det ekstra komfortabelt. 

I dette kurset finner du følgende yogatimer, avspennings- og pusteøvelser: 

 • Sittende oppmerksomhetstrening

 • Square breathing / Pust i en boks

 • Intro til lange dype pust

 • Lange dype pust med liggende øvelse

 • Vekselpust & oppmerksomhets-praksis 8 min

 • Release & Restore 50 min (starter med lange dype pust & avsluttes med pusteøvelsen 4-7-8)

 • Yin Yoga med lange dype pust 67 min 

 • Soft Yoga med 4-7-8 pust

 • Total body & mind relaxation 20 min 

 • Yin yoga "if you get tired, learn to rest, not quit" 67 min

 • Yin & Restorative  51 min ( 50 )

 • Myk nærende praksis, for skuldre, nakke og øvre del av rygg

 • Soft Yin Yoga 45 min

 • Bonus: Pusteøvelse - Find Your Inner Calm & Yoga Nidra meditasjon for dyp avspenning 12 minutter
Din Instruktør

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson
Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus
Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer og i 2015 tok hun sin første lærerutdanning som var 200 timer RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga.
Hun har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017 og har tatt flere fordypnings- og etterutdanningskurs som Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli, ISHTA Yin Yoga Teacher Training med Ulrica Norberg, GravidYoga lærerutdanning med Cathrine Mathiesen, iRest Yoga Nidra med Richard Miller, Parayoga Koshas-kurs med Rody Stryker (Yogarupa), yogafilosofi med flere forskjellige lærere som Edwin Bryant, Graham Schweig, etc gjennom Embodied Philosophy og lengre praksis og studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.
Sunniva underviser fulltid hos YogaKi, et yogastudio lokalisert i Oslo, Norge, der hun også er en av grunnleggerne av studioet sammen med Johanna Fredriksson. Hun underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv, og medutøvere.
Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

bottom of page