top of page

Barsel Yoga og MammaTrening

Pris

kr 990,-

Varighet

1 års varighet

rosa blomst

BarselYoga og Mammatrening


Kjære nybakte mamma. Velkommen til BarselYoga & Mammatrening med Sunniva Sipus! Gjennom de 22 ulike øktene i denne portalen vil du få trygge øvelser for deg som nylig har gjennomgått graviditet og fødsel, enten du har født vaginalt eller med keisersnitt. Avhengig av når du selv kjenner deg klar, kan du begynne så raskt som mulig etter fødsel, men kjenne etter i kroppen hvilke øvelser som fungerer for deg og være tålmodig. Vi anbefaler at du går kronologisk gjennom øvelsene for korrekt progresjon.

Kurset er inndelt i ulike seksjoner som gjør det enkelt å navigere og ha kontroll på hvilke økter du har gjort og hva som er dine favoritter.


Du får:

  • Tilgang til totalt over 20 filmer av ulike lengde og innhold

  • Grundig gjennomgang og øvelser for å trene opp kjerne-muskulatur

  • Informasjon om hvordan du bør trene etter fødsel -Informasjon om øvelser for bekkenbunn og hvordan trene med delte magemuskler (rectus diastase)

  • Kortere økter med tydelig forklaringer og instruksjoner

  • 10 fullverdige barselyoga økter fra 15 - 60 minutter

  • Økter med ulik intensitet, noen med mer fokus på styrke og noen med fokus på å løsne opp i spenninger -Økter og øvelser tilpasset din hverdag og hvor mye tid du har

  • Bonus økter i form av pust, avspenning, høyere og lavere intensitet      

 

NB - konsulter med lege på forhånd dersom du har spesifikke plager det bør tas hensyn til. Ta også kontakt med lege dersom du får smerter eller blødninger.Din Instruktør

Sunniva Sipus

Sunniva Sipus

Sunniva har over 20 års undervisningserfaring og er selv mamma til 2. Hun har bred bakgrunn fra mange ulike yogaformer og har de siste årene fordypet seg innenfor kvinnehelse, gravidyoga, barselyoga, pust og meditasjon. Hun har inngående kunnskap om yoga og trening i forbindelse med svangerskap, barseltid og eventuelle helsemessige utfordringer som følger med, som f.eks riktig trening av bekkenbunnsmuskulatur og mage. Hun jobber som yogalærer på heltid på YogaKi, som hun også driver sammen med Johanna Fredriksson.

bottom of page