Yoga mot havet i Agaete!
6.-13.november

Når: 6. - 13. november 2019
Hvor: Cordial Roca Negra, Agaete, Gran Canaria
Pris: fra 11.512,-
Avreise: fra Oslo og Bodø

Bli med Johanna Fredriksson på en yogareise til fredfulle og pittoreske Agaete på nordvest kysten av Gran Canaria!

Agaete er en grønn oase på nordvestkysten av Gran Canaria, et perfekt reisemål for deg som vil oppleve mer av øyas vakre natur. Det er ingen sandstrender i Agaete, her bader du i naturlige havbasseng med rolig vann og fine snorkleforhold. Fra hotellet er det ca 1 km inn til denne lille, kanariske landsbyen. Her finner du flere restauranter som serverer fiskemåltider fra dagens fangst som man kan nyte til solnedgangen. Hotellet har en nydelig SPA avdeling hvor man kan ta behandlinger og bli skikkelig bortskjemt!
Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd! Dette er reisen for deg som vil investere i din fysiske og mentale helse.

 

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r

 • Mat ombord på flyet

 • Transport til og fra hotellet

 • 7 netter på hotell i delt dobbeltrom

 • Frokost

 • Velkomstmiddag

 • To yogaklasser daglig

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 1.550,-)

 • Avbestillingsforsikring (245,-)

 • Reiseforsikring (384,-)

 • Halvpensjon (600,-)

Mer om turen:

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – som vil forkorte vinteren, og som vil gi deg masse energi og inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Hvem passer turen for?
Deltakere på alle nivåer og i alle aldre er velkommen. Instruktøren Johanna legger til rette for at mer erfarne yogautøvere kan fordype sin praksis, og samtidig at du som er nybegynner får prøvd deg frem og utforsket de positive fordelene ved Yogapraksisen.

Flytider:

Oslo Lufthavn
Avreise Oslo Lufthavn onsdag 6. november kl. 10:10, ankomst Gran Canaria 14:50
Ankomst Oslo Lufthavn onsdag 13. november kl. 22:45, avreise fra Gran Canaria 16:20

Bodø
Avreise Bodø onsdag 6. november kl. 14:45, ankomst Gran Canaria 19:55
Ankomst Bodø onsdag 13. november kl. 13:15, avreise fra Gran Canaria 06:00

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Program for reisen:

Hver dag starter med 90 minutter dynamisk yoga, pusteøvelser og avspenning før frokost.
Hver ettermiddag praktiseres yin/soft yoga (roligere bevegelser hvor man sitter lengre i posisjonene). En av dagene vil det også bli arrangert en workshop der vi leker og utfordrer oss selv i ulike teknikker, stillinger, yogapusting og har en spørsmålsrunde. Du kan også ta privattimer med Johanna mot en ekstra kostnad.

Velkomstmiddagen blir holdt dag 2, slik at deltagere fra Bodø kan delta på denne.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.