SeniorYoga

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Vi har ingen produkter å vise deg akkurat nå.

Om SeniorYoga:

Disse kursene har et lavere tempo enn de vanlige yogakursene og innholdet tilpasses hvert enkelt individ og nivået på gruppen. Øvelsene er tilrettelagt for å løse opp i stive ledd og muskler og vi jobber med balanse og pust. Timen er både fysisk, dynamisk og foregår i et rolig og behagelig tempo. På dette kurset lærer du øvelser som gir god sirkulasjon, vi tøyer muskler og ledd på en skånsom måte og leker oss med øvelser som gir bedre styrke og god holdning. Vi trener på pust slik at indre organer og fordøyelsessystemet får en gunstig massasje. Vi fokuserer også på bekkenbunns-muskulatur og mage.

Det er også mulig å benytte stol både i de sittende øvelsene og som støtte i de stående øvelsene.

Timen passer alle nivåer.

Påmelding:

Du melder deg på ved å velge ønsker kurs under. Ønsker du fleksibilitet og vet at du kommer til å være en del borte er det også mulig å kjøpe et klippekort med 10 klipp. Disse kan kun benyttes på SeniorYoga timer og har en varighet på 6 4 måneder.

Vi minner om at påmelding er bindende!

Rabattordninger:

Familierabatt for personer innenfor samme husstand 25% rabatt på kurs nr 2, 3 osv innenfor samme kursperiode, dette gjelder også månedsabonnement. Rabatten gis på rimeligste kurs. Rabatten gjelder ikke klippekort.

Ønsker du å gå på mer enn ett kurs per uke vil det lønnes seg med vårt sesongkort, hvis ikke gjelder 25% rabatt på kurs nr. 2 (gjelder rimeligste kurs).

Betaling:

Du betaler direkte på vår nettside ved å velge ønsker kurs. 

Ønsker du å melde deg på flere kurs og benytte deg av en av våre rabattordninger tar du kontakt via epost post@yogakioslo.com