top of page

Yoga & Mindfulness på Tenerife

Med Johanna  |  24. november-1. desember 2024

Dynamisk og rolig yoga, mindfulness, meditasjon, pust, egentid, velvære og hvile er nøkkelord for denne uken. Velkommen, denne uken blir magisk!


Bytt ut November mørkret med dynamisk og rolig yoga, mindfulness, meditasjon, pust, egentid, velvære, sol, bad og hvile. Dette er nøkkelord for denne uka, velkommen på tur, det blir magisk og du vil vende tilbake til Norge og hverdagen med mer vitalitet, energi og overskudd!

Johanna inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer og hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative og myk yoga på ettermiddagen. Vi utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra meditasjon.


Vi bor på 4+ stjerners moderne Sunprime Spa Hotell på Tenerife, et voksenhotell med 16 års aldersgrense.

Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men anbefales at du er litt kjent med yoga.

For utfyllende yogaprogram og påmelding les mer på VING`s sider.

bottom of page