top of page

SeniorYoga

Tirsdag 12:30-13:30 og fredag 12:15-13:15 på Holtet.

Om SeniorYoga

Disse kursene har et lavere tempo enn de vanlige yogakursene og innholdet tilpasses hvert enkelt individ og nivået på gruppen. Øvelsene er tilrettelagt for å løse opp i stive ledd og muskler og vi jobber med balanse og pust. Timen er både fysisk, dynamisk og foregår i et rolig og behagelig tempo.

 

På dette kurset lærer du øvelser som gir god sirkulasjon, vi tøyer muskler og ledd på en skånsom måte og leker oss med øvelser som gir bedre styrke og god holdning. Vi trener på pust slik at indre organer og fordøyelsessystemet får en gunstig massasje. Vi fokuserer også på bekkenbunns-muskulatur og mage. Det benyttes stol både i de sittende øvelsene og som støtte i de stående øvelsene. Timen passer alle nivåer.

Påmelding:

Du melder deg på enten direkte via linken under eller ved å sende epost til post@yogakioslo.com.

Ønsker du fleksibilitet og vet at du kommer til å være en del borte er det også mulig å kjøpe et klippekort med 10 klipp. Disse kan kun benyttes på SeniorYoga timer og har en varighet på 6 måneder. Dersom du ønsker å gå på begge kurs hele høstsemesteret kan du ta kontakt for en samlet pris på dette her

Vi minner om at påmelding er bindende.

bottom of page