Yoga på Vakre Madeira 14.-21.januar 2020

 

Yoga på vakre Madeira 

Når: 14. – 21. januar 2020
Hvor: Galomar, Madeira
Pris: fra 9.995,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise!

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på vakre Madeira. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Madeira er et perfekt feriested som er kjent for sin frodige natur og mektige fjell. Altfor varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris. På denne yogareisen bor vi på et hotell ved klippene ved en liten landsby som heter Canico. Canico er en søvnig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. Når solen går ned etter en dag fylt med yoga og nye inntrykk er det på tide å hygge seg på en av de mange restaurantene hvor prisene er lavere enn i Norge.

Reisen inkluderer også en halvdags utflukt til Levada dos Marocos. Dette er en vakker gå tur langs de berømte vannveiene (levadas) på den østre delen av Madeira med en fantastisk utsikt over havet og ned på den lille byen Machico.
Turen er på 6.5 km og tar ca 2 timer å gå og blir regnet som en enkel tur. Turen blir ledet av en engelsktalende guide. Det blir buss t/r fra hotellet og ingen måltider er inkludert.