top of page

UteYoga & Digital “Summer Vibes” Yoga med Johanna & Sunniva hele sommeren


Skoleferien er i gang, flere og flere setter kursen mot hytter, sommerhus eller sydlige destinasjoner og vi takker for en fantastisk yogasesong med markering av sommersolverv både på studio og på SALT torsdag, Den Internasjonale Yogadagen på Hvervenbukta fredag.

Vi kickstarter sommeren med ny-lanseringen av vår Digitale SommerYoga | Summer Vibes & Feelgood Inspirasjon gjennom hele sommeren.


Vi føler på litt ekstra på takknemlighet over muligheten til å få praktisere UteYoga med dere i vårt fantastiske nærmiljø! Fredag inviterer vi til nok en UteYoga-økt på idylliske Hvervenbukta 08.30, i tillegg blir det timer på studio hver dag frem til lørdag, før vi tar en liten sommerferie.

NB - husk å ta med deg yogamatten din hjem om du har den på mattehotellet hos oss!


TA MED DEG YOGA PÅ TUR, ferie eller hjemme I HELE SOMMER

Vi kickstarter sommeren, og for noen ferien, med å inspirere alle til å bli med oss på kortreist digital yoga der du er, når som helst gjennom hele sommeren. På egen hånd, inne, ute, eller sammen med familie og venner, gjennom YogaKi sin digitale sommeryoga der vi byr på alt fra 4-5 yogaøkter per uke, freshe oppskrifter, våre aller beste “go to” oljer for en magisk sommer og mye, mye mer. Hver uke frem til 18.august gir vi deg masse herlig inspirasjon.

Bli med her og husk at du får 70% rabatt ved å bruke kupongkode SUMMERVIBES70 LES MER HER!


SPESIALTIMER & EVENTS DENNE UKEN

Lørdag 11:30 inviterer Sunniva til en online breathwork sessions ( som også er inkludert i våre digitale sommeryoga) med tema Attracting Abundance


Torsdag 09:30 blir det nok et SAUNA + YOGA EVENT på SALT


Fredag 08:30 UteYoga på Hvervenbukta - du booker deg på denne og alle timer på studio her https://www.yogakioslo.com/pamelding


FLERE NYHETER PÅ TIMEPLANEN I HØST

Vi takker ydmykt for all positiv tilbakemelding om nyheten pilates på timeplanen fra høsten og i tillegg kan vi informere dere om nyheten REST som kommer fast på planen fra høsten.

Les om timen:

REST | Yin, Restorative & Nidra, torsdager 19:30 -20:00

På denne timen kombineres en myk, hvilende yin, dypt beroligende restorative yoga stillinger, designet for å ta deg inn i en dyp kroppslig og mental avspenning. Gjennom mykgjørende stillinger og avslappende pust vil du få anledning til å lande i kroppen, løsne opp i dype kroppslige og mentale spenninger og frigjøre deg fra hverdagens mas og jag.

Det blir også elementer fra meditasjon og mindfulness som liggende, ledet meditasjon (yoga nidra) og ulike pranayama-øvelser (pusteteknikker). Timen avsluttes med savasana.

I tillegg til kjente fjes gleder vi oss til å ønske noen nye lærere velkommen til oss. Vi ønsker blant annet velkommen til Mikaela Folkestad som blir å finne på pilates tirsdager og Åsne Thorsen, som du vil møte torsdager på Vinyasa Flow og vår nyhet Rest.


SOMMER-INSPIRASJON

I vår digitale sommeryoga denne uken deler vi inspirasjon til hvordan vannmelon er en fantastisk kilde til antioksidanter:

Med ønsker om en nydelig sommer-uke

67 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page