top of page

Hva skjer på YogaKi?

27.03.2023

Kursstart, påske i sikte & lansering av vårens vakre event & digitale retreat "21 Days Spring Reset"


Vi gleder oss til kursstart denne uken og at det nærmer seg april og påske! Det betyr en ny, oppdatert fresh digital timeplan for hele måneden som inkluderer flere gratis “Sleep Well / Bed Time” live timer til deg som er medlem og flere nye timer i vårt digitale univers, blant annet en Spring Flow og Flow for Balance & Stability.


Mandag rett etter påske, 2.påskedag, inviterer vi til PåskeYoga-spesial på studio. Det blir Happy Easter Flow & Yin & Yoga Nidra | Relax & Recharge for deg som ønsker å avslutte påsken med litt ekstra påfyll. Timene ligger i bookingen.


Fredag 21.april 16:30 inviterer Johanna til nok et av våre super-populære Badstu Ritualer, Badstu Rituale | New Beginnings denne gang på Oslo Badstuforening i Bjørvika. Det kan være lurt å være raskt ute om du vil sikre deg en plass!


Kommende Workshops & Events

Til deg som ønsker å fordype din praksis, få mer kunnskap eller investere i din egen kropp, helse, restitusjon velvære har vi flere spennende og inspirerende events:


ALLE WORKSHOPS & EVENTS


21 days Spring Reset

Har du fått med deg det kanskje vakreste digitale eventet i år: “Spring Reset”? Her gir vi deg daglige self care tips, flere live timer, inspirasjon til enkel og svært effektiv trening med eller uten vekter. Det blir Nymåne Seremoni, sunne oppskrifter og tips til hvordan du kan gå fra stagnasjon til å komme i flyt.

I samarbeid med The Feelgood Shop presenterer vi en 21 dagers skikkelig BOOST for våren. Bli med da vel! 1.april åpner vi for påmelding. Kun 100 deltakere får delta, så her er det først til mølla som gjelder.Hva legger du i påskeegget i år?

Vi gir deg våre aller beste tips for et påskeegg som inspirerer:

Til han:

Gavekort på kurs stive menn eller Badstu Rituale

Til henne: Yoga ut juni

Til deg som skal på fjellet eller reise: Digital Yoga med YogaKi: Online Yoga!

Til deg som trenger hjelp eller vil ha litt ekstra teknikk trening PT pakke på 3 ganger
Ryddesalg

Vi har vårrengjøring i vår yogashop ut mars måned og tilbyr følgende rabatter:

10 % på matter, 50% Tisserand Kits, 20% på øvrige Tisserand produkter og 40% på klær fra Casall!

Velkommen til vår koselige yogashop på Nordstrand!


YOGAKI TRIBE

Bli en del av vårt online yogafelleskap!


Ønsker du være den første til å få eksklusive news fra YogaKi? Bli med i vår lukkede Facebook-gruppe YogaKi Tribe! Bare spør så legger vi deg til!


23 visninger0 kommentarer