top of page

Hva skjer hos YogaKi


10. desember 2023


Kampanjer i desember, påmelding kurs fra januar & juletimeplan

Vi beveger oss inn i siste ordinære kurs-uke før vår Juletimeplan starter fra mandag 18.desember og det er allerede flere som har meldt seg på kursene som starter etter jul.

Vi setter utrolig stor pris på alle dere som legger julehandelen til oss og velger å støtte sitt lokale yogastudio. Denne uken holder vi også åpent torsdag og fredag 15:00-16:30, samt før/etter alle timer. Vi lanserer også vi noen nye kampanjer blant annet på VinterYoga digital yogapakke, PT-timer og kun i dag; kampanje på klippekort!!!


SE ALLE WORKSHOPS & EVENTS


ALLE KURS


Juletimeplan

Vi tilbyr en helt egen timeplan på studio med yoga over jul & nyttår, helt frem til ordinær kursstart 8.januar. Timeplanen består av en blanding av våre mest populære timer og noen spesialtimer. Ønsker du tilgang til alle våre timer i denne perioden kan du velge mellom 1, 2 eller 3 uker - eller selvfølgelig velge et av våre medlemskap. Blir du YogaEntusiast nå får du gratis tilgang ut året!


JULETIMEPLAN - LES MER


En av nyhetene er Breathwork - og dette er julegave til våre trofaste medlemmer - timen er åpen for booking så sikre deg en plass herJuleshop denne uken

Som vanlig holder vi åpent i vår juleshop både før og etter timer på studio, i tillegg holder vi åpent:

Torsdag og fredag 15:00-16:30


Husk at du også kan kjøpe gavekort hos oss, om du ønsker å gi en opplevelse til jul.

Her finner du julegaveinspirasjon!NYHET i Online Biblioteket

Triangel Pust / Triangle Breathing:

Ro ned nervesystemet med Triangel Pust også kjent som Triangle Breathing. En pusteteknikk for deg som trenger å roe ned hele systemet, som reduserer angst, depresjon, stress, høyt blodtrykk og gir økt velvære.

Så enkelt kan du utføre denne pusteøvelsen:

Finn en behagelig sittende eller stående stilling, gjerne med begge føttene på gulvet for å forsterke den jordende følelsen, legg til rette for å ro ved og være tilstede her og nå.

Akkurat som i navnet Triangel skal du nå se for deg hvordan du puster i nettopp denne triangelen samtidig som du teller meg et jevnt tempo til 1…2…3 på innpust, hold 1…2…3 og pust ut 1…2…3. Du teller deg gjennom dette med et jevnt tempo. Repetere 3-4 ganger og legg merke til hvor raskt og enkelt du kan jorde deg og oppleve ro, avspenning og økt velvære.


Her er noen fordeler med denne pusteteknikken når du praktiserer den både regelmessig over tid og direkte respons etter kun ett par pusteøvelser:

 • Du vil legge merke til økt velvære når du praktiserer denne pusteøvelsen over tid

 • Reduserer angst og depresjon

 • Du vil aktivere det parasympatiske nervesystemet og oppleve en tilstand av et regulert nervesystem

 • Reduserer stress og høyt blodtrykk

 • Hjelper deg å slappe av og oppleve en større grad av ro


VinterYoga digital yogapakke 50% rabatt i desember

Dette er den perfekte pakken for deg som vil praktisere yoga gjennom vintermånedene. Her har vi samlet flere av våre absolutte favoritter for denne perioden. Det er mye fokus på å ro ned gjennom avspenning, rolig mindful yoga, yin yoga, beroligende pusteøvelser og yoga nidra meditasjon men også noen energigivende praksiser for å øke energien og skape varme og flyt. Du finner økter for kalde, rolige vinterdager og dagene der du har mye på agendaen og trenger en liten pick-me-up for å løfte energien.

Les mer her


Kampanjepris frem til Jul på 10 PT timer

Frem til julaften kan du investere i 10 PT-timer og spare 2600 kr! Det blir ny pris på på PT-pakkene fra etter jul, så dersom du ønsker å sikre deg 10 klipp til gammel pris har du mulighet nå.


Her kommer noen gode grunner for at PT-timer er en GOD investering:

 • Du ønsker å ta tak i livet ditt, trenger en endring, få mer energi og overskudd i hverdagen.

 • Ønsker en innføring i yoga og trenger ekstra oppfølging i starten.

 • Du har en skade eller en utfordring som gjør at du kan ha nytte av trening spesielt tilrettelagt for ditt utgangspunkt.

 • Du vil ha maksimalt ut av en time som er skreddersydd etter din dagsform, dine ønsker og behov.

 • Du ønsker deg et eget treningsprogram ( styrke, kondisjon, bevegelighet ) eller inspirasjon til et skreddersydd program som passer deg, som du kan følge på egen hånd, som et supplement til din hverdag.

 • Du ønsker å øke kunnskapen innenfor yoga, lære mer om pusteteknikker, konkrete stillinger for avspenning og restitusjon, og implementering av disse i hverdagen.

 • Du vil gjerne begynne med Yoga, øke din bevegelighet eller komme i form, men tør ikke.

 • Du ønsker å fordype din praksis og gå videre til mer avanserte stillinger

Les mer og sjekk ut vårt tilbud her!


Gi bort en opplevelse til jul

Vi har allerede nå lansert flere inspirerende og spennende events på nyåret, dette er en super gave til deg selv eller noen du er glad i som du føler fortjener litt ekstra oppmerksomhet eller egenpleie.

Se alle våre workshops & events her


Høydepunkter i desember:YogaKi TRIBE

Bli en del av vårt unike online yogafelleskap!

Her får du yogisk inspirasjon og er den første til å få nyheter og tips om alt som skjer i YogaKi!


YogaKi Tribe48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page