YOGAHELG I JOTUNHEIMEN

KICKSTART 2021 MED YOGA I VAKRE, VINTERKLEDDE VALDRES 

DATO: 15.01.2021

PRIS: FRA kr 5990

Johanna Fredriksson & Sunniva Sipus

Vi inviterer til en herlig helg med yoga, snødekte landskap og kortreist gourmetmat.

Det fins vel ikke noe bedre tidspunkt for ettertanke og nye muligheter enn i starten på et nytt år?

Du får:  

  • Yogaundervisning med Johanna og Sunniva

  • 2 netter på en koselig fjellgard midt i hjertet av Valdres

  • Valdres’ kortreiste kjøkken og gourmetmat

  • Mulighet for flotte skiturer rett fra dørstokken

  • Kjør selv eller nyt turen og landskapet med Valdresekspressen

Turmulighetene er mange, her har du flotte preparerte skiløyper, og du er omringet av Jotunheimens ruvende fjell og endeløse vidder. Mer interessert i alpint? Shuttlebuss kjører tre ganger om dagen de 6 kilometrene til Raudalen alpinlegg. Helt gratis!

Grønolen Fjellgard drives av brødrene Grønolen. Tor Erik holder tak i selve driften. Hans lidenskap er, foruten fjellgarden,  fjellet, og han inviterer gjerne på trugetur med hodelykt når mørket faller på. Eplet faller ikke så langt fra stammen, så barna hans bidrar også som lokalkjente fjellguider for Grønolens gjester.

Bror Øyvinds lidenskap skal du få stifte nær bekjentskap med gjennom disse dagene til fjells, det er nemlig han som gir oss matopplevelser som er kreert med både hjerte og sjel. Det er ingen tilfeldighet at hans utsøkte matkunster er kjent langt utenfor Valdres’ grenser. Knapt noe skjerper appetitten mer enn fysiske utskeielser i frisk fjelluft – og slenger du på en dose panoramautsikt og gourmetmåltider, så er det ingen hemmelighet at gjestene ofte blir sittende lenge til bords. Gode opplevelser skal nytes – lenge. 

Ankom når du vil  i løpet av dagen med egen bil eller ta Valdresekspressen til Beitostølen. Med buss tar turen i underkant av 4 timer. Se rutetider her. Velger du buss, blir du hentet på Beitostølen. Dette må oppgis ved bestilling.