Instruktører

Sunniva Egge Sipus

Sunniva er tidligere danser og hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Sunniva har en 200TT i AshtangaYoga med Basia Lipska Larsen og har undervist yoga siden 2009. Hun er også serifisert innen meditasjonsfomen Yoga Nidra med Uma Dinsmore-Tuli og ISHTA Yin Yoga med Ulrica Norberg. Hun har sin utdannelse som danser/ballettpedagog fra Statens Balletthøgskole (KHiO) og var i flere år tilknyttet Spinoff Dansestudio og Spinoff Forstudium i Dans som hovedfagslærer i klassisk ballett.

I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon og i sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring.

Yin Yoga, Flow&Mindful Yoga, Yoga Nidra og Ashtanga Vinyasa Yoga

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse,positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 10-15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for NLP, Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation.

Flow&Mindful Yoga, Yin Yoga, Senior Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Vinyasa Flow

Cecilie Samrita Aune

Cecilie er utdannet innen Kundalini Yoga, Kinesiologi, Hatha Yoga, Yin Yoga, Gravid Yoga, Healing, Massasje, Esoterisk Coaching, Neuro Lingvistisk Programmering og Enneagram Coaching/Terapi. Hun har undervist yoga siden 2004, og bringer elementer fra flere av retningene sine inn i praksisen. Lidenskapen hennes er utforsking av det indre mennesket og integrering av sjelen i personligheten.

Cecilie arbeider både som Yogalærer og som Soul Mentor og tar imot klienter og arrangerer også kurs og grupper innen meditasjon og personlig utvikling.

Myk Yoga med dyp avspenning

Madeleine Ström

Madeleine møtte yogaen i 2008. Hun har praktisert mange forskjellige former for yoga, men det har alltid vært den meditative og rolige yogaen som har ligget  nærmest hjertet.  
I 2014 studerte hun til yogalærer hos John Bentham på Eight Treasures Yoga. Utdanningen er bygget rundt buddhistisk filosofi, og sammen med shadow work og mindfulness la dette grunnlaget for hvordan hun praktiserer og underviser yoga. Hun har selv kjent de helsefremmende effektene yoga kan ha, og har selv brukt yoga til å bli kvitt ulike plager.

Madeleine har siden blitt mamma, og fullført to lærerutdanninger: Yin Yoga,  og Gravid- og Barselyoga hos Belly & Baby. De siste årene har hun fokusert mest på Yin Yoga og Gravid- Barsel Yoga. Hun studerer også Naturterapi og Ernæring ved siden av yogaen.

Hun ønsker og dele yogaens helbredende kraft. Samt å skape en trygg plass hvor man kan få rom til å lytte innover og ta ting i eget tempo hvis man trenger det. 

GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga, Flow

Siv Kroken Gitsø

Siv har praktisert og undervist yoga siden 2007 og yoga er blitt en viktig del av livet, både i levemåte og i fysisk praksis. Hun har en bl.a. en helse- og treningsfaglig utdannelse som coach, PT og akupunktør og har mer enn 30 års fartstid som gruppetreningsinstruktør, kursholder og motivator innen trening og helse, hun jobber kontinuerlig med mennesker i utvikling og vekst gjennom coaching 1-1 og kurs.

 

Siv er opptatt av hvordan fysisk trening, yoga og meditasjon påvirker vår mentale helse, og hvor mye vi selv kan påvirke vår hverdag og vekst gjennom hva vi tenker og gjør - vår indre dialog. Stikkord er balanse i hverdagen i fritid og arbeid, aktivitet og hvile. Underviser uformelt med humor og lekenhet.

Happy Monday Flow

Cassandra Loo

Cassandra Loo har bakgrunn som danser og er fremdeles utøvende danser ved siden av sin praksis som yogalærer. Hun har praktisert mange ulike former for yoga, men i de siste årene primært Ashtanga Yoga som også er den yogaformen hun har sin Teacher Training fra.

Cassandra liker å utfordrer sine deltakere på nye måter og legger opp timene sine slik at man vil få pushet grensene dine, økt styrke, balanse og bevegelighet, men samtidig få mestringsfølelse og økt velvære.

Timene hennes er en time hvor du vil få opp pust og puls på en leken måte og hennes bakgrunn fra dansen preger også hennes dynamiske måte å undervise på.

Cassandra mener også at de fysiske utfordringene du møter på yogamatten kommer til å hjelpe deg å håndtere utfordringer i hverdagen enda bedre.

Yogasertifisering:

RYS200h Ashtanga Vinyasa Yoga TT, Basia L. Lipska.

Annen erfaring:

Utdannet ved Operaens Ballettskole, ballettlinjen på Fagerborg videregående og BA i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Cassandra har 10 års ansiennitet som profesjonell utøvende danser og dansepedagog. Har vært å se i produksjoner som "West Side Story" på Kilden teater, "How to be Alone" av Hege Haagenrud, "Per Gynt" på Den Norske Opera Ballett og "Orlando" på Rogaland Teater.

Ashtanga Yoga & Vinyasa Flow

Karine Akselsen

Karine fant veien til yogaen gjennom dansen.

Hun har en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og er fremdeles utøvende som skuespiller og danser. De siste 6 årene har hun også drevet teaterkompaniet ASK SceneKunst, som har turnert med ulike barneforestillinger. Karine har sin yogasertifisering fra Kranti Yoga i India, hvor hun ble utdannet innen Ashtanga Vinyasa Flow.

Hun er opptatt av at yoga er noe som kan passer alle uavhengig av bakgrunn og erfaring.

Hennes mål er å kunne gjøre hverdagen bedre gjennom bevegelse og pust, og at man skal gi seg selv tid og rom til å bare være i øyeblikket.

Yoga for Stive Menn, Slow Flow

Mikkel Dahl Lund

Mikkel forsøker å ha en stødig, men leken og undersøkende tilnærming til Yoga-praksisen. Timene kan være utfordrende, samtidig uformelle og uten krav til prestasjon. God innsats med det utgangspunktet man har er hva han ønsker å kultivere. Mikkel har bakgrunn som aktiv ski-kjører og han begynte allerede som 16-åring å undervise ski-kjøring. Det var også gjennom ski-kjøringen han først kom i kontakt med yogaen.

Mikkel har jobbet som yogalærer siden 2012 og har hatt en daglig Ashtanga Yoga-praksis i over flere år hvor han praktiserer 1. og 2.serie, samt deler av 3.serie.

Mikkel har underviser Ashtanga Yoga og Mindful Restorative Yoga, innenfor Ashtanga har han erfaring både i å undervise og assistere Mysore-praksis, undervise 1.og 2.serie ledet, med tradisjonell sanskrit telling, samt at han har erfaring i å holde workshops og undervise nybegynnere. Han har også vært med på å undervise flere Teacher Trainings innenfor Ashtanga Yoga.

Erfaring og yogasertifiseringer:

- 200 RYT TT fra Himalaya Yoga Valley, i Goa

- 200 RYT TT på Puro med Alexander Medin

- 300 RYT TT med Basia Lipska Larsen, gjennom HiYoga

- E- RYT 500, (experienced registered yoga- teacher) Dvs. undervist over 2000 timer.

- Tre turer til KPJAYI i Mysore

- Diverse Workshops og Mysore undervisning med: Sharath, Saraswathi, Eddie Stern, David og Doug Swenson, Mark Robberds, Alexander Medin, Astrid Østbye med fler.

- Grunnkurs i restorativ Yoga.

Annen bakgrunn:

Studier i psykologi på Universitet i Bergen og i Oslo. Delfag i hinduisme og litteratur på UiO, samt filosofi og idéhistorie i Roma. Diverse ski-instruktørkurs, og erfaring som ski-lærer siden jeg var 16 år.

Mikkel underviser med respekt og tålmodighet. Han tar med seg humor inn i timene, og har en fri og udogmatisk tilnærming til yoga.

Ashtanga Yoga & Mindful Restorative

Mariann Sørlie Johansen

Mariann har praktisert yoga siden 2006. Hun har de senere årene utdannet seg innenfor mindful restorative yoga, yin yoga, holistisk yoga og barneyoga for barn 7-9 år. Hun er nå over halvveis i en 300 timers grunnutdannelse hos Oslo Yoga med en rekke anerkjente lærere. Mariann har også deltatt på mange workshops med flere internasjonale lærere som Sarah Powers og Beverley Bruce. Mariann har en mindful, men også funksjonell tilnærming til yoga og er opptatt av at du som deltager praktiserer med respekt for deg selv og din kropp. Vi lever i en verden hvor alt skal effektiviseres og gjøres raskest mulig og Mariann håper du kan finne en motsetning til dette i hennes timer. Hun bruker god tid til å la deltagerne lande på matten og legger alltid inn en god avspenning på slutten. Hennes ønske er at du kommer ut av timen med en god følelse og at du kanskje har fått ladet batteriene litt. 

Gentle Flow, Yin Yoga

Heidi Elisabeth Amundsen

Heidi begynte med yoga i 2001, og har praktisert yoga jevnlig siden det, de siste par årene med en daglig Ashtanga Yoga praksis.  Heidi har deltatt på kurs med bl.a. Ellen Johansen, Maty Ezraty, og John Scott (Oslo 2006). Hennes lærere, og største inspirasjoner er Astrid Holte Østbye, Sharat R. Jois, Matt Corigliano,

Tarik Van Prehn og Lea Perfetti.

Heidi har nettopp komme tilbake fra et lengre opphold i Mysore, India og på Bali hvor hun har hatt mulighet til å tilegne seg enda mer kunnskap på Ashtanga Yoga.

"I møte med andre gjør jeg mitt beste for å ikke dømme og være ydmyk, også i

undervisningen. Som lærere er mellommenneskelige egenskaper og

kommunikasjon noe av de viktigste egenskapene, egenskaper jeg alltid jobber med å

forbedre."

Ashtanga Yoga

Siv Elin Bortheim Hals

Siv har bakgrunn innen idrett som toppidrettsutøver i  Rytmisk Sportsgymnastikk og har alltid vært opptatt av helse og aktivitet. På et tidspunkt i livet søkte hun en ny utfordring innen aktivitet og trening.  Tidlig på 90´tallet ble hun introdusert for Yoga, noe som ga henne noe helt nytt og unikt, det berørte både ved det fysiske og mentale aspektet. Siv har sin daglige yogapraksis og har erfart at det å lytte til kroppen er det mest kloke man kan gjøre, kroppen sier ifra hva den ønsker og trenger. Hun har deltatt på en rekke Workshops og Retreats. Hun er ydmyk i rollen som instruktør,  det gir henne glede og få lov til og formidle/inspirere til bedre helse og økt velvære. 

Siv er sertifisert Ashtanga Yoga instruktør - RYT 200 hrs Yoga Teacher Training med Basia Lipska. 

Siv er også sertifisert Yin Yoga instruktør ved Yin Yang Akademiet, MediYoga instruktør og BarneYoga instruktør GroovyKids. 

Vinyasa, Yin & Restorative, Ashtanga Yoga

Line Veronica Febjør Sinding

Line er gift og bor på Karlsrud med sin mann og to barn.

Line begynte med yoga under svangerskap med sitt 2 barn i 2006/07 og husker så godt den overveldende følelsen av dyp pust og ro! Etter en reise til Mauritius med mer yoga startet hun å praktisere Ashtanga Yoga og fullførte BarneYoga utdanning i 2016.

For Line handler yoga først og fremst om ro, mulighet for dyp pust og at den krever samtidig som den ikke tvinger!

"Jeg ønsker å tilby andre ro i en travel hverdag, fokus på seg selv, latter og en liten tid som er bare for deg! Ingen som krever noe annet enn at du er tilstede og at du puster."

Barne og UngdomsYoga

Karina Eline Kibsgård

Karina E. Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag en av få 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre sitt apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. Minimum 2 ganger i året reiser hun tilbake for og fordype sin egen praksis med sine hovedlærere David Life, Sharon Gannon, Yogeswari Azahar, Cassandra Rigney og Jules Febre. I tillegg har hun fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT og snart 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. 

I undervisningen legger Karina vekt på det helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i forening med det filosofiske og mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om å “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Jivamukti Yoga

Vilde Løyning - permisjon

Vilde har danset hele livet sitt, vært med i en del musikaler og gått på den landsdekkende danselinjen på Fagerborg vgs. For 6 år siden ble hun introdusert for yoga og ble fort glad i denne måten å trene og tenke på. Yoga har blitt hennes store lidenskap og hun brenner for å dele dette med så mange som mulig. Vilde har vært yogalærer i 2 år og har sin utdannelse fra YogaWorks.

"I mine timer vil du få en kombinasjon av dynamiske og statiske yogaøvelser, hvor hovedfokuset er pusten."

Saturday Flow

Monica Tefke

Monica har bakgrunn i dans og har praktisert yoga siden 2006. I 2017 tilbrakte hun en måned på
Aruba hvor hun ble den første norske RYS200 læreren med training under Yoga_girl.

Monica praktiserer, underviser og lever som Rachel, fra hjertet.

Hun har RYT200 i Vinyasa Flow og Vedic Studies, Yin Yoga TT- sertifisering med fordypning i terapeutisk yoga med massasje, 80 timer Ashtanga Yoga, godkjent MediYoga-instruktør med fordypning i stress og utbrenthet og YogaAstro instruktør.

Ved siden av er Monica utdannet familieterapeut, pedagog, coach samt har en bachelor i idrettsvitenskap og helsefremmende arbeid. Til daglig drifter Monica Vedana Yoga, Terapi, Coaching i tillegg til å undervise hos YogaKi.
og Veiledning

Terapeutisk Yoga

Nina Marie Børnich - Permisjon

Nina er født og oppvokst i Oslo og har lang erfaring fra treningsbransjen som gruppetreningsinstruktør. De siste årene har hun jobbet som interiørstylist og fotograf. Nina valgte å utdanne seg til yogalærer etter å ha erfart helsemessige fordeler ved ulike yogaformer. Hun er utdannet MediYoga instruktør, er under utdanning i Yin & Yang Yoga (200 RYT) hos Ina Løvdal samt at hun har tatt fordypning i RestorativeYoga hos Elise Østbø Jansen. Nina legger vekt på tilstedeværelse i sine timer ved bruk av pusteteknikker og meditasjoner. Hun ønsker at timene hennes kan være til inspirasjon til å ta med seg noen av øvelsene ut av yogasalen. ” Alle kan gjøre yoga, og alle har godt av yoga. Det gjelder å finne sin form."

Yin Yoga, Medisinsk Yoga, Restorative Yoga

Please reload

 
 

post@yogakioslo.com - 90756341 - Facebook YogaKi Oslo og Yoga for Oslos stiveste menn & gutter

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon