Instruktører

Johanna Fredriksson

Johanna Yin Yoga, Vinyasa Flow, Flow & Restore, Rise & Shine, Friday Flow, Senior Yoga, Mindful Restorative og PT Yoga

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Yin Yoga, Vinyasa & Yin Yoga, Feminine Flow, Slow Flow Yoga, GravidYoga, Morning Flow, Yoga Nidra

Karina_edited

Karina Spiritual Warrior & Jivamukti Yoga

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Flow & SeniorYoga

Cassandra Loo

Cassandra Saturday Flow, Yoga for Stive Menn

thumbnail_0j7a6781_edited

Inger Johanne Yoga for Stive Menn

Kaya Caretta

Kaya Caretta Yoga for Stive Menn, Yoga for nybegynnere, Vinyasa Flow

Mikkel Dahl Lund

Mikkel Ashtanga Yoga, Mindful Restorative

Jamie%20Henderson_edited

Jamie Ashtanga Yoga

Line Sinding

Line Barne og UngdomsYoga

Siv_edited

Siv Vinyasa Flow

Madeleine_Strøm

Madeleine - permisjon GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga, Feminine Flow

Mariann_edited

Mariann Mindful Restorative Yoga, GravidYoga

117768741_1617314951783477_4544885473252

Siv H. Slow Flow, Myk Medisinsk Yoga,

Sunniva Egge Sipus

Sunniva er tidligere danser og hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Sunniva har en 200TT i AshtangaYoga med Basia Lipska Larsen og har undervist yoga siden 2009. Hun er også sertifisert innen meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga. Hun fordyper seg for tiden i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden og har en pågående 300 TT i Yoga Filosofi. Hun har sin utdannelse som danser/ballettpedagog fra Statens Balletthøgskole (KHiO) og var i flere år tilknyttet Spinoff Dansestudio og Spinoff Forstudium i Dans som hovedfagslærer i klassisk ballett.

I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon og i sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring.

Diverse Flow-timer, GravidYoga, BarselYoga, Yin Yoga, Yoga Nidra

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse,positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 10-15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for NLP, Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation.

Flow&Mindful Yoga, Yin Yoga, Senior Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Vinyasa Flow

Madeleine Ström

Madeleine møtte yogaen i 2008. Hun har praktisert mange forskjellige former for yoga, men det har alltid vært den meditative og rolige yogaen som har ligget  nærmest hjertet.  
I 2014 studerte hun til yogalærer hos John Bentham på Eight Treasures Yoga. Utdanningen er bygget rundt buddhistisk filosofi, og sammen med shadow work og mindfulness la dette grunnlaget for hvordan hun praktiserer og underviser yoga. Hun har selv kjent de helsefremmende effektene yoga kan ha, og har selv brukt yoga til å bli kvitt ulike plager.

Madeleine har siden blitt mamma, og fullført to lærerutdanninger: Yin Yoga,  og Gravid- og Barselyoga hos Belly & Baby. De siste årene har hun fokusert mest på Yin Yoga og Gravid- Barsel Yoga. Hun studerer også Naturterapi og Ernæring ved siden av yogaen.

Hun ønsker og dele yogaens helbredende kraft. Samt å skape en trygg plass hvor man kan få rom til å lytte innover og ta ting i eget tempo hvis man trenger det. 

GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga, Flow

Jamie Henderson

Jamie Henderson is an Ashtanga Yoga practitioner and teacher who is passionate about body movement and health. Having left London to focus solely on Ashtanga, Jamie has studied extensively with Iain Grysak in Bali and Astrid Holte Østbye here in Norway. He was first introduced to Ashtanga in 2009 and has had a daily practice since 2015. He also maintains a regular meditation and pranayama practice, is passionate about hand balancing and has had a personal study of anatomy, body mechanics and trigger point therapy for over a decade.

Ashtanga Yoga, Pranayama, Meditasjon

Karina Eline Kibsgård

Karina E. Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag en av få 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre sitt apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. Minimum 2 ganger i året reiser hun tilbake for og fordype sin egen praksis med sine hovedlærere David Life, Sharon Gannon, Yogeswari Azahar, Cassandra Rigney og Jules Febre. I tillegg har hun fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT og snart 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. 

I undervisningen legger Karina vekt på det helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i forening med det filosofiske og mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om å “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Jivamukti Yoga

Cassandra Loo

Cassandra Loo har bakgrunn som danser og er fremdeles utøvende danser ved siden av sin praksis som yogalærer. Hun har praktisert mange ulike former for yoga, men i de siste årene primært Ashtanga Yoga som også er den yogaformen hun har sin Teacher Training fra.

Cassandra liker å utfordrer sine deltakere på nye måter og legger opp timene sine slik at man vil få pushet grensene dine, økt styrke, balanse og bevegelighet, men samtidig få mestringsfølelse og økt velvære.

Timene hennes er en time hvor du vil få opp pust og puls på en leken måte og hennes bakgrunn fra dansen preger også hennes dynamiske måte å undervise på.

Cassandra mener også at de fysiske utfordringene du møter på yogamatten kommer til å hjelpe deg å håndtere utfordringer i hverdagen enda bedre.

Yogasertifisering:

RYS200h Ashtanga Vinyasa Yoga TT, Basia L. Lipska.

Annen erfaring:

Utdannet ved Operaens Ballettskole, ballettlinjen på Fagerborg videregående og BA i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Cassandra har 10 års ansiennitet som profesjonell utøvende danser og dansepedagog. Har vært å se i produksjoner som "West Side Story" på Kilden teater, "How to be Alone" av Hege Haagenrud, "Per Gynt" på Den Norske Opera Ballett og "Orlando" på Rogaland Teater.

Ashtanga Yoga & Vinyasa Flow

Kaya Caretta

Kaya er utdannet ved Atman Yoga School og underviser Vinyasa og Restorative yoga. 

Hun elsker å bruke musikk og yogafilosofi til å flette sammen timer som er utfordrende, styrkende, mykgjørende og morsomme.  Kaya er energisk med et smittende humør og har en lett og leken tilnærming til yogaen på sine timer.

Kaya er en kreativ sjel som virkelig digger å kommunisere yoga i alle plan. Hun oppfordrer til å leve livet på en yogisk måte utenfor matten også. 

Yoga for Stive Menn, Yoga for nybegynnere, Vinyasa

Rebekka Nerhovde

Hva handler elementet om? Hva gjør det interessant? Skriv en fengende beskrivelse for å fange besøkendes oppm

Rebekka Ask Nerhovde ble introdusert for yoga under sin bachelor i sang, dans og teater fra Musikkteaterhøyskolen i 2010. Hun har idag fullført sin Yogalærerutdannelse i  "Ashtanga Vinyasa Flow” og "Pust/Meditasjon/Yoga Nidre" fra Kranti Yoga i India, i tillegg til "Yin Yoga med Eteriske oljer, Massasje & Akupressure" med Ina Linn Løvdal i Norge.

Rebekka elsker variasjonen yoga bringer og underviser alle aldre fra 4-89 år.

I Oslo har hun base på yogastudioet “YogaKi”, hvor hun blant annet har undervist “Yoga for Oslos Stiveste Menn”, “SlowFlow”, “Vinyasa Flow” og “Senior Yoga”. De siste 4 årene har hun på vinteren undervist yoga på sørkysten i Sri Lanka hvor hennes forlovede eier et Boutique Yoga og Surfehotel.

Rebekka underviser med et stort hjerte. I hennes klasser vil alle føle seg velkommen. Hun holder en avslappende og god atmosfære, og guider hver enkelt der de er i sin praksis. Hun spiller også ukulele og bringer gjerne inn elementer av musikk, massasje og eteriske oljer i sine klasser.

Hun gleder seg til å møte deg, bli kjent med deg og guide deg rundt i noen av verdens vakreste hjørner. 

erksomhet..

Yoga for Stive Menn

Mikkel Dahl Lund

Mikkel forsøker å ha en stødig, men leken og undersøkende tilnærming til Yoga-praksisen. Timene kan være utfordrende, samtidig uformelle og uten krav til prestasjon. God innsats med det utgangspunktet man har er hva han ønsker å kultivere. Mikkel har bakgrunn som aktiv ski-kjører og han begynte allerede som 16-åring å undervise ski-kjøring. Det var også gjennom ski-kjøringen han først kom i kontakt med yogaen.

Mikkel har jobbet som yogalærer siden 2012 og har hatt en daglig Ashtanga Yoga-praksis i over flere år hvor han praktiserer 1. og 2.serie, samt deler av 3.serie.

Mikkel har underviser Ashtanga Yoga og Mindful Restorative Yoga, innenfor Ashtanga har han erfaring både i å undervise og assistere Mysore-praksis, undervise 1.og 2.serie ledet, med tradisjonell sanskrit telling, samt at han har erfaring i å holde workshops og undervise nybegynnere. Han har også vært med på å undervise flere Teacher Trainings innenfor Ashtanga Yoga.

Erfaring og yogasertifiseringer:

- 200 RYT TT fra Himalaya Yoga Valley, i Goa

- 200 RYT TT på Puro med Alexander Medin

- 300 RYT TT med Basia Lipska Larsen, gjennom HiYoga

- E- RYT 500, (experienced registered yoga- teacher) Dvs. undervist over 2000 timer.

- Tre turer til KPJAYI i Mysore

- Diverse Workshops og Mysore undervisning med: Sharath, Saraswathi, Eddie Stern, David og Doug Swenson, Mark Robberds, Alexander Medin, Astrid Østbye med fler.

- Grunnkurs i restorativ Yoga.

Annen bakgrunn:

Studier i psykologi på Universitet i Bergen og i Oslo. Delfag i hinduisme og litteratur på UiO, samt filosofi og idéhistorie i Roma. Diverse ski-instruktørkurs, og erfaring som ski-lærer siden jeg var 16 år.

Mikkel underviser med respekt og tålmodighet. Han tar med seg humor inn i timene, og har en fri og udogmatisk tilnærming til yoga.

Ashtanga Yoga & Mindful Restorative

Siv Elin Bortheim Hals

Siv har bakgrunn innen idrett som toppidrettsutøver i  Rytmisk Sportsgymnastikk og har alltid vært opptatt av helse og aktivitet. På et tidspunkt i livet søkte hun en ny utfordring innen aktivitet og trening.  Tidlig på 90´tallet ble hun introdusert for Yoga, noe som ga henne noe helt nytt og unikt, det berørte både ved det fysiske og mentale aspektet. Siv har sin daglige yogapraksis og har erfart at det å lytte til kroppen er det mest kloke man kan gjøre, kroppen sier ifra hva den ønsker og trenger. Hun har deltatt på en rekke Workshops og Retreats. Hun er ydmyk i rollen som instruktør,  det gir henne glede og få lov til og formidle/inspirere til bedre helse og økt velvære. 

Siv er sertifisert Ashtanga Yoga instruktør - RYT 200 hrs Yoga Teacher Training med Basia Lipska. 

Siv er også sertifisert Yin Yoga instruktør ved Yin Yang Akademiet, MediYoga instruktør og BarneYoga instruktør GroovyKids. 

Vinyasa, Yin & Restorative, Ashtanga Yoga

Line Veronica Febjør Sinding

Line er gift og bor på Karlsrud med sin mann og to barn.

Line begynte med yoga under svangerskap med sitt 2 barn i 2006/07 og husker så godt den overveldende følelsen av dyp pust og ro! Etter en reise til Mauritius med mer yoga startet hun å praktisere Ashtanga Yoga og fullførte BarneYoga utdanning i 2016.

For Line handler yoga først og fremst om ro, mulighet for dyp pust og at den krever samtidig som den ikke tvinger!

"Jeg ønsker å tilby andre ro i en travel hverdag, fokus på seg selv, latter og en liten tid som er bare for deg! Ingen som krever noe annet enn at du er tilstede og at du puster."

Barne og UngdomsYoga

Mariann Sørlie Johansen

Mariann har praktisert yoga siden 2006. Hun har de senere årene utdannet seg innenfor mindful restorative yoga, yin yoga, holistisk yoga, gravidyoga og barneyoga for barn 7-9 år og har en 300 timers grunnutdannelse hos Oslo Yoga med en rekke anerkjente lærere. Mariann har også deltatt på mange workshops med flere internasjonale lærere som Sarah Powers og Beverley Bruce. Mariann har en mindful, men også funksjonell tilnærming til yoga og er opptatt av at du som deltager praktiserer med respekt for deg selv og din kropp. Vi lever i en verden hvor alt skal effektiviseres og gjøres raskest mulig og Mariann håper du kan finne en motsetning til dette i hennes timer. Hun bruker god tid til å la deltagerne lande på matten og legger alltid inn en god avspenning på slutten. Hennes ønske er at du kommer ut av timen med en god følelse og at du kanskje har fått ladet batteriene litt. 

Gentle Flow, Yin Yoga, GravidYoga, SeniorYoga

Siv Kroken Gitsø

Siv har praktisert og undervist yoga siden 2007 og yoga er blitt en viktig del av livet, både i levemåte og i fysisk praksis. Hun har en bl.a. en helse- og treningsfaglig utdannelse som coach, PT og akupunktør og har mer enn 30 års fartstid som gruppetreningsinstruktør, kursholder og motivator innen trening og helse, hun jobber kontinuerlig med mennesker i utvikling og vekst gjennom coaching 1-1 og kurs.

 

Siv er opptatt av hvordan fysisk trening, yoga og meditasjon påvirker vår mentale helse, og hvor mye vi selv kan påvirke vår hverdag og vekst gjennom hva vi tenker og gjør - vår indre dialog. Stikkord er balanse i hverdagen i fritid og arbeid, aktivitet og hvile. Underviser uformelt med humor og lekenhet.

Yoga Terapi

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Kjersti trodde lenge at yoga ikke var noe for henne - helt til hun prøvde, og ble hekta. Nå har hun utdanning i Vinyasa Flow, Yin Yoga, Yoga Swing, gravidyoga og yoga for barn.

Hun har bakgrunn fra radio og tv, og er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør.

Hun underviser med glimt i øyet og høyde under taket.

Prana Flow, Yin Yoga

Heidi Elisabeth Amundsen - permisjon

Heidi begynte med yoga i 2001, og har praktisert yoga jevnlig siden det, de siste par årene med en daglig Ashtanga Yoga praksis.  Heidi har deltatt på kurs med bl.a. Ellen Johansen, Maty Ezraty, og John Scott (Oslo 2006). Hennes lærere, og største inspirasjoner er Astrid Holte Østbye, Sharat R. Jois, Matt Corigliano,

Tarik Van Prehn og Lea Perfetti.

Heidi har nettopp komme tilbake fra et lengre opphold i Mysore, India og på Bali hvor hun har hatt mulighet til å tilegne seg enda mer kunnskap på Ashtanga Yoga.

"I møte med andre gjør jeg mitt beste for å ikke dømme og være ydmyk, også i

undervisningen. Som lærere er mellommenneskelige egenskaper og

kommunikasjon noe av de viktigste egenskapene, egenskaper jeg alltid jobber med å

forbedre."

Ashtanga Yoga

Please reload