Våre lærere

Les mer om vårt fantastiske team med lærere under bilde-collagen.

Johanna

Johanna Yin Yoga, Vinyasa Flow, Flow & Restore,Friday Flow, Mindful Restorative Yoga

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Yin Yoga, Vinyasa & Yin Yoga, Slow Flow, BarselYoga, GravidYoga, Yoga Nidra

Mona Wiheden_edited

Mona Ashtanga Yoga

Karina_edited

Karina Spiritual Warrior & Jivamukti Yoga

Cassandra Loo

Cassandra Saturday Flow, Yoga for Stive Menn

Anette

Anette Vinyasa Flow, BarselYoga

thumbnail_0j7a6781_edited

Inger Johanne Yoga for Stive Menn

Line Sinding

Line Barne og UngdomsYoga

Madeleine_Strøm

Madeleine - permisjon GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga, Feminine Flow

Mariann_edited

Mariann Mindful Restorative Yoga, GravidYoga

 

Våre lærere

Johanna Fredriksson

Vinyasa Flow, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 10-15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation.

Sunniva Egge Sipus

Diverse Flow-timer, GravidYoga, BarselYoga, Yin Yoga, Yoga Nidra

Sunniva er tidligere danser og hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Sunniva har sin bakgrunn fra Ashtanga Yoga, men har de siste årene fordypet seg i mer meditative yogaformer, samt yoga med fokus på kvinnehelse. Hun er sertifisert innen meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga og har fordypet seg i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden, samt i yogafilosofi med lærere som Edwin Bryant, Roar Ramesh Bjønnes, Graham Schweig m.fl. og Pranayama.

I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon og i sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring. Sunniva har undervist yoga siden 2009 og fulltid siden 2017.

Mona Wiheden

Ashtanga Yoga

Mona Wiheden har praktisert Ashtanga yoga de siste 15 årene, og praktiserer daglig. Hun er sertifisert RYT300 instruktør.
Mona er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner og Master).

– For meg er yoga mitt eget lille rom, et fristed for både mental og fysisk trening. Ashtanga yoga er en fysisk krevende form for yoga, men like mye et verktøy for å bli bedre kjent med egen kropp og sinn. Praksisen utfordrer meg daglig, og gir verdifulle innsikter jeg kan ta med meg også utenfor matta. Jeg elsker å undervise, og lærer hver eneste uke av mine fantastiske, ydmyke og modige elever.

Karina Eline Kibsgård

Jivamukti Yoga og Spiritual Warrior

Karina E. Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag en av få 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre sitt apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. Minimum 2 ganger i året reiser hun tilbake for og fordype sin egen praksis med sine hovedlærere David Life, Sharon Gannon, Yogeswari Azahar, Cassandra Rigney og Jules Febre. I tillegg har hun fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT og snart 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. 

I undervisningen legger Karina vekt på det helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i forening med det filosofiske og mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om å “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Inger Johanne Østby

Yoga for Stive Menn

Inger Johanne er utdannet yogainstruktør og profesjonell danser. Hun tok sin yogautdannelse (200 timer) ved Lumi Power Yoga i London, og bachelor i moderne dans ved London Studio Centre.

For syv år siden startet hun å praktisere yoga for å supplere danseutdannelsen. Både yoga og dans er hennes foretrukne uttrykksformer, og hun ønsker at andre også skal få oppleve å uttrykke seg gjennom kroppen, ikke bare ord. Yoga blir en frisone som fremmer indre ro, individualitet og kreativitet.

Etter å ha danset et helt liv, bringer Inger Johanne en helhetlig flyt og energi inn i hennes klasser. God holdning, progresjon og en sunn tilnærming til posisjonene er viktige faktorer for hvordan Inger Johanne underviser, for å skape et trygt grunnlag for praktiseringen.

Inger Johanne tilbyr både sterke klasser, der styrke og utholdenhet blir utfordret, og myke klasser med fokus på pust og gode uttøyninger. I trygge omgivelser der alle blir sett, tilpasser hun klassen etter individene i rommet. 

Cassandra Loo

Yoga for Stive Menn

Cassandra Loo har bakgrunn som danser og er fremdeles utøvende danser ved siden av sin praksis som yogalærer. Hun har praktisert mange ulike former for yoga, men i de siste årene primært Ashtanga Yoga som også er den yogaformen hun har sin Teacher Training fra.

Cassandra liker å utfordrer sine deltakere på nye måter og legger opp timene sine slik at man vil få pushet grensene dine, økt styrke, balanse og bevegelighet, men samtidig få mestringsfølelse og økt velvære.

Timene hennes er en time hvor du vil få opp pust og puls på en leken måte og hennes bakgrunn fra dansen preger også hennes dynamiske måte å undervise på. Cassandra mener også at de fysiske utfordringene du møter på yogamatten kommer til å hjelpe deg å håndtere utfordringer i hverdagen enda bedre.

Yogasertifisering:

RYS200h Ashtanga Vinyasa Yoga TT, Basia L. Lipska.

Annen erfaring:

Utdannet ved Operaens Ballettskole, ballettlinjen på Fagerborg videregående og BA i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Cassandra har 10 års ansiennitet som profesjonell utøvende danser og dansepedagog. Har vært å se i produksjoner som "West Side Story" på Kilden teater, "How to be Alone" av Hege Haagenrud, "Per Gynt" på Den Norske Opera Ballett og "Orlando" på Rogaland Teater.

 

Anette Mediaas Richardsen

Anette er brennende opptatt av helhetlig helse og hvordan yoga påvirker både kropp, sjel og sinn. 

Anette har en bachelorgrad i psykologi og er NLP coach, i tillegg til å være yogainstruktør. Under studiene fordypet hun seg i meditasjon, østlig filosofi og helsefremmende atferd. Hun er opptatt av hvordan det psykiske og fysiske henger sammen, og hvordan yoga som verktøy kan hjelpe ved blant annet utmattelse, IBS og smertetilstander i kroppen. Anette har alltid musikk i timene sine, og ulike temaer og budskap fra gang til gang. 

Anette har drevet med yoga siden 2010 og undervist på ulike yogastudioer i Oslo siden 2019. Hun er gift med Kristoffer som også er yogainstruktør og mamma til to små. 

 

Sertifiseringer:

200 timer Vinyasa fra YogaUnion

50 timer Yin Yoga fra YogaUnion

6 timer Restorativ Yoga via YogaInternational

20 timer Baby and me, Postnatal yoga via Awakened Spirit Yoga (pågående)

Line Veronica Febjør Sinding

Barne- og UngdomsYoga

Line begynte med yoga under svangerskap med sitt 2 barn i 2006/07 og husker så godt den overveldende følelsen av dyp pust og ro! Etter en reise til Mauritius med mer yoga startet hun å praktisere Ashtanga Yoga og fullførte BarneYoga utdanning i 2016.

For Line handler yoga først og fremst om ro, mulighet for dyp pust og at den krever samtidig som den ikke tvinger!

"Jeg ønsker å tilby andre ro i en travel hverdag, fokus på seg selv, latter og en liten tid som er bare for deg! Ingen som krever noe annet enn at du er tilstede og at du puster."

Rebekka Nerhovde

Yoga for Stive Menn, ulike Flow-timer

Rebekka Ask Nerhovde ble introdusert for yoga under sin bachelor i sang, dans og teater fra Musikkteaterhøyskolen i 2010. Hun har fullført sin Yogalærerutdannelse i  "Ashtanga Vinyasa Flow” og "Pust/Meditasjon/Yoga Nidre" fra Kranti Yoga i India, i tillegg til "Yin Yoga med Eteriske oljer, Massasje & Akupressure" med Ina Linn Løvdal i Norge.

Rebekka elsker variasjonen yoga bringer og underviser alle aldre fra 4-89 år.

I Oslo har hun base på yogastudioet “YogaKi”, hvor hun blant annet har undervist “Yoga for Oslos Stiveste Menn”, “SlowFlow”, “Vinyasa Flow” og “Senior Yoga”. De siste 4 årene har hun på vinteren undervist yoga på sørkysten i Sri Lanka hvor hennes forlovede eier et Boutique Yoga og Surfehotel.

Rebekka underviser med et stort hjerte. I hennes klasser vil alle føle seg velkommen. Hun holder en avslappende og god atmosfære, og guider hver enkelt der de er i sin praksis. Hun spiller også ukulele og bringer gjerne inn elementer av musikk, massasje og eteriske oljer i sine klasser.


Madeleine Ström - permisjon

GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga

Madeleine møtte yogaen i 2008. Hun har praktisert mange forskjellige former for yoga, men det har alltid vært den meditative og rolige yogaen som har ligget  nærmest hjertet.  
I 2014 studerte hun til yogalærer hos John Bentham på Eight Treasures Yoga. Utdanningen er bygget rundt buddhistisk filosofi, og sammen med shadow work og mindfulness la dette grunnlaget for hvordan hun praktiserer og underviser yoga. Hun har selv kjent de helsefremmende effektene yoga kan ha, og har selv brukt yoga til å bli kvitt ulike plager.

Madeleine har siden blitt mamma, og fullført to lærerutdanninger: Yin Yoga,  og Gravid- og Barselyoga hos Belly & Baby. De siste årene har hun fokusert mest på Yin Yoga og Gravid- Barsel Yoga. Hun studerer også Naturterapi og Ernæring ved siden av yogaen.

Hun ønsker og dele yogaens helbredende kraft. Samt å skape en trygg plass hvor man kan få rom til å lytte innover og ta ting i eget tempo hvis man trenger det.