Våre lærere

Les mer om vårt fantastiske team med lærere under bilde-collagen.

Johanna

Johanna Yin Yoga, Vinyasa Flow, Flow & Restore,Friday Flow, Mindful Restorative Yoga

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Yin Yoga, Vinyasa & Yin Yoga, Slow Flow, BarselYoga, GravidYoga, Yoga Nidra

Mona Wiheden_edited

Mona Ashtanga Yoga

Anette

Anette Vinyasa Flow, BarselYoga

Karina_edited

Karina Spiritual Warrior & Jivamukti Yoga

thumbnail_0j7a6781_edited

Inger Johanne Yoga for Stive Menn

Cassandra Loo

Cassandra Saturday Flow, Yoga for Stive Menn

Kristoffer Vinyasa, Yin Yoga,

Abigail

Abigail Vinyasa Flow & Yin Yoga

Line Sinding

Line Barne og UngdomsYoga

Mikkel

Mikkel Ashtanga Yoga

Marie Gard

Marie Ashtanga Yoga

Madeleine_Strøm

Madeleine - permisjon GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga, Feminine Flow

Mariann_edited

Mariann Mindful Restorative Yoga, GravidYoga

 

Våre lærere

Johanna Fredriksson

Vinyasa Flow, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga og Yoga Nidra

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus

Diverse Flow-timer, GravidYoga, BarselYoga, Yin Yoga, Mindful Yoga og Yoga Nidra

Sunniva er tidligere danser og hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet ved siden av sitt virke som utøvende danser og ballettpedagog. Hun har mer enn 20 års undervisningserfaring. Sunniva har sin bakgrunn fra Ashtanga Yoga, men har de siste årene fordypet seg i mer meditative yogaformer, samt yoga med fokus på kvinnehelse. Hun er blant annet sertifisert innenfor meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga og har fordypet seg i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden, samt i yogafilosofi med lærere som Edwin Bryant, Roar Ramesh Bjønnes, Graham Schweig m.fl. og i Pranayama - ulike pusteteknikker.

I dag underviser Sunniva flere ulike former for yoga og meditasjon og i sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring. Sunniva har undervist yoga siden 2009 og fulltid siden 2017.

Mona Wiheden

Ashtanga Yoga

Mona Wiheden har praktisert Ashtanga yoga de siste 15 årene, og praktiserer daglig. Hun er sertifisert RYT300 instruktør.
Mona er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner og Master).

– For meg er yoga mitt eget lille rom, et fristed for både mental og fysisk trening. Ashtanga yoga er en fysisk krevende form for yoga, men like mye et verktøy for å bli bedre kjent med egen kropp og sinn. Praksisen utfordrer meg daglig, og gir verdifulle innsikter jeg kan ta med meg også utenfor matta. Jeg elsker å undervise, og lærer hver eneste uke av mine fantastiske, ydmyke og modige elever.

Karina Eline Kibsgård

Jivamukti Yoga og Spiritual Warrior

Karina E. Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag en av få 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre sitt apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. Minimum 2 ganger i året reiser hun tilbake for og fordype sin egen praksis med sine hovedlærere David Life, Sharon Gannon, Yogeswari Azahar, Cassandra Rigney og Jules Febre. I tillegg har hun fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT og snart 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. 

I undervisningen legger Karina vekt på det helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i forening med det filosofiske og mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om å “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Anette Mediaas Richardsen

Vinyasa Flow, BarselYoga og Lydbad

Anette er brennende opptatt av helhetlig helse og hvordan yoga påvirker både kropp, sjel og sinn. 

Anette har en bachelorgrad i psykologi og er NLP coach, i tillegg til å være yogainstruktør. Under studiene fordypet hun seg i meditasjon, østlig filosofi og helsefremmende atferd. Hun er opptatt av hvordan det psykiske og fysiske henger sammen, og hvordan yoga som verktøy kan hjelpe ved blant annet utmattelse, IBS og smertetilstander i kroppen. Anette har alltid musikk i timene sine, og ulike temaer og budskap fra gang til gang. 

Anette har drevet med yoga siden 2010 og undervist på ulike yogastudioer i Oslo siden 2019. Hun er gift med Kristoffer som også er yogainstruktør og mamma til to små. 

Sertifiseringer:

200 timer Vinyasa fra YogaUnion

50 timer Yin Yoga fra YogaUnion

6 timer Restorativ Yoga via YogaInternational

20 timer Baby and me, Postnatal yoga via Awakened Spirit Yoga (pågående)

Inger Johanne Østby

Saturday Flow, Yoga for Stive Menn og SeniorYoga

Inger Johanne er utdannet yogainstruktør og profesjonell danser. Hun tok sin yogautdannelse (200 timer) ved Lumi Power Yoga i London, og bachelor i moderne dans ved London Studio Centre.

For syv år siden startet hun å praktisere yoga for å supplere danseutdannelsen. Både yoga og dans er hennes foretrukne uttrykksformer, og hun ønsker at andre også skal få oppleve å uttrykke seg gjennom kroppen, ikke bare ord. Yoga blir en frisone som fremmer indre ro, individualitet og kreativitet.

Etter å ha danset et helt liv, bringer Inger Johanne en helhetlig flyt og energi inn i hennes klasser. God holdning, progresjon og en sunn tilnærming til posisjonene er viktige faktorer for hvordan Inger Johanne underviser, for å skape et trygt grunnlag for praktiseringen.

Inger Johanne tilbyr både sterke klasser, der styrke og utholdenhet blir utfordret, og myke klasser med fokus på pust og gode uttøyninger. I trygge omgivelser der alle blir sett, tilpasser hun klassen etter individene i rommet. 

Cassandra Loo

Yoga for Stive Menn og Saturday Flow

Cassandra Loo har bakgrunn som danser og er fremdeles utøvende danser ved siden av sin praksis som yogalærer. Hun har praktisert mange ulike former for yoga, men i de siste årene primært Ashtanga Yoga som også er den yogaformen hun har sin Teacher Training fra.

Cassandra liker å utfordrer sine deltakere på nye måter og legger opp timene sine slik at man vil få pushet grensene dine, økt styrke, balanse og bevegelighet, men samtidig få mestringsfølelse og økt velvære.

Timene hennes er en time hvor du vil få opp pust og puls på en leken måte og hennes bakgrunn fra dansen preger også hennes dynamiske måte å undervise på. Cassandra mener også at de fysiske utfordringene du møter på yogamatten kommer til å hjelpe deg å håndtere utfordringer i hverdagen enda bedre.

Yogasertifisering:

RYS200h Ashtanga Vinyasa Yoga TT, Basia L. Lipska.

Annen erfaring:

Utdannet ved Operaens Ballettskole, ballettlinjen på Fagerborg videregående og BA i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Cassandra har 10 års ansiennitet som profesjonell utøvende danser og dansepedagog. Har vært å se i produksjoner som "West Side Story" på Kilden teater, "How to be Alone" av Hege Haagenrud, "Per Gynt" på Den Norske Opera Ballett og "Orlando" på Rogaland Teater

Abigail Aller

Vinyasa Flow, Saturday Flow & Yin Yoga

Abigail is a yoga teacher specializing in Vinyasa, and Yin. She uses yoga to cultivate a balance between strength and flexibility, both physically and mentally.

Her classes are interwoven with philosophy, anatomy, and Ayurveda, and students can expect to find a calmer mind, a deeper breath, and a strengthened connection with their higher selves.

Abigail has a PhD in Geophysics, and her love of science translates to a deep-rooted interest in the physics of yoga. She has a passion for arm balances and inversions, and her background in dance brings a fluidity and playfulness to her teaching.  

Abigail holds a 200hr YTT in Vinyasa and Ayurveda, a 300hr YTT in Chromatic Vinyasa, and advanced certifications in Yin, injury management, arm balances, and Yoga for fertility.

Line Veronica Febjør Sinding

Barne- og UngdomsYoga og Yin Yoga

Line begynte med yoga under svangerskap med sitt 2 barn i 2006/07 og husker så godt den overveldende følelsen av dyp pust og ro! Etter en reise til Mauritius med mer yoga startet hun å praktisere Ashtanga Yoga og fullførte BarneYoga utdanning i 2016.

For Line handler yoga først og fremst om ro, mulighet for dyp pust og at den krever samtidig som den ikke tvinger!

"Jeg ønsker å tilby andre ro i en travel hverdag, fokus på seg selv, latter og en liten tid som er bare for deg! Ingen som krever noe annet enn at du er tilstede og at du puster."


Kristoffer Richardsen

Saturday Flow, Pust & Meditasjon, Lydbad og Vinysasa Flow

Kristoffer har vært opptatt av meditasjon og filosofi i mange år, men det var først da han oppdaget yoga at alt ble satt i et system og han følte seg umiddelbart hjemme. Siden har han brent for å dele yoga som helhetlig system videre med andre. 

Han har bakgrunn fra salg, markedsføring og strategisk kundeutvikling, og er opptatt av å bringe den gamle yoga filosofien inn på en relevant måte for oss moderne mennesker. Yoga er for alle - ikke bare den «typiske» yogi. 

Kristoffer er lidenskapelig opptatt av hvordan pust, bevegelse og mental helse påvirker mennesket som helhet. Timene hans er lekne, men med fokus på flyt og tilstedeværelse. Alltid med musikk. 

Sertifiseringer:

200 timer Vinyasa fra YogaUnion

50 timer Yin Yoga fra YogaUnion

6 timer Restorativ Yoga fra Yoga International

Mikkel Dahl Lund

Mikkel forsøker å ha en stødig, men leken og undersøkende tilnærming til Yoga-praksisen. Timene kan være utfordrende, samtidig uformelle og uten krav til prestasjon. God innsats med det utgangspunktet man har er hva han ønsker å kultivere. Mikkel har bakgrunn som aktiv ski-kjører og han begynte allerede som 16-åring å undervise ski-kjøring. Det var også gjennom ski-kjøringen han først kom i kontakt med yogaen.

Mikkel har jobbet som yogalærer siden 2012 og har hatt en daglig Ashtanga Yoga-praksis i over flere år hvor han praktiserer 1. og 2.serie, samt deler av 3.serie.

Mikkel har underviser Ashtanga Yoga og Mindful Restorative Yoga, innenfor Ashtanga har han erfaring både i å undervise og assistere Mysore-praksis, undervise 1.og 2.serie ledet, med tradisjonell sanskrit telling, samt at han har erfaring i å holde workshops og undervise nybegynnere. Han har også vært med på å undervise flere Teacher Trainings innenfor Ashtanga Yoga.

Erfaring og yogasertifiseringer:

- 200 RYT TT fra Himalaya Yoga Valley, i Goa

- 200 RYT TT på Puro med Alexander Medin

- 300 RYT TT med Basia Lipska Larsen, gjennom HiYoga

- E- RYT 500, (experienced registered yoga- teacher) Dvs. undervist over 2000 timer.

- Tre turer til KPJAYI i Mysore

- Diverse Workshops og Mysore undervisning med: Sharath, Saraswathi, Eddie Stern, David og Doug Swenson, Mark Robberds, Alexander Medin, Astrid Østbye med fler.

- Grunnkurs i restorativ Yoga.

Annen bakgrunn:

Studier i psykologi på Universitet i Bergen og i Oslo. Delfag i hinduisme og litteratur på UiO, samt filosofi og idéhistorie i Roma. Diverse ski-instruktørkurs, og erfaring som ski-lærer siden jeg var 16 år.

Mikkel underviser med respekt og tålmodighet. Han tar med seg humor inn i timene, og har en fri og udogmatisk tilnærming til yoga.
 

Marie Gard

Marie tok sin første Ashtanga Yoga time sommeren 2008 og opplevde straks at hun hadde funnet noe verdifullt. Kort deretter etablerte hun en daglig praksis og i 2014 begynte hun å undervise. Marie har undervist hos flere yogastudioer i Oslo, samt vært eier av MysoreRommet og drevet mysoreprogrammet der. Hun har reist til Mysore, India fire ganger for å fordype seg i praksisen og studere hos Sharath Jois. Marie er autorisert lærer Level 2 og kan undervise både første og andre serien i Ashtanga Yoga.

Madeleine Ström - permisjon

GravidYoga, BarselYoga, SeniorYoga, Yin Yoga

Madeleine møtte yogaen i 2008. Hun har praktisert mange forskjellige former for yoga, men det har alltid vært den meditative og rolige yogaen som har ligget  nærmest hjertet.  
I 2014 studerte hun til yogalærer hos John Bentham på Eight Treasures Yoga. Utdanningen er bygget rundt buddhistisk filosofi, og sammen med shadow work og mindfulness la dette grunnlaget for hvordan hun praktiserer og underviser yoga. Hun har selv kjent de helsefremmende effektene yoga kan ha, og har selv brukt yoga til å bli kvitt ulike plager.

Madeleine har siden blitt mamma, og fullført to lærerutdanninger: Yin Yoga,  og Gravid- og Barselyoga hos Belly & Baby. De siste årene har hun fokusert mest på Yin Yoga og Gravid- Barsel Yoga. Hun studerer også Naturterapi og Ernæring ved siden av yogaen.

Hun ønsker og dele yogaens helbredende kraft. Samt å skape en trygg plass hvor man kan få rom til å lytte innover og ta ting i eget tempo hvis man trenger det.