top of page

Våre lærere

Les mer om vårt fantastiske team med lærere under

Johanna

Johanna Yin Yoga, Vinyasa Flow, Flow & Restore,Friday Flow, Mindful Restorative Yoga

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Yin Yoga, Vinyasa & Yin Yoga, Slow Flow, BarselYoga, GravidYoga, Yoga Nidra

Mona Wiheden_edited

Mona Ashtanga Yoga

Karina_edited

Karina Spiritual Warrior & Jivamukti Yoga

thumbnail_0j7a6781_edited

Inger Johanne Yoga for Stive Menn

Millaray

Millaray Yoga for Stive Menn, Vinyasa, Jivamukti, Spiritual Warrior

Abigail

Abigail Vinyasa Flow & Yin Yoga

Line Engen

Line Mindfulness

Vilde (Tiam)

Vilde (Tiam) Saturday Flow, Vinyasa Flow & diverse flow-timer

Marie Gard

Marie Vikar Ashtanga Yoga

Sunniva

Våre lærere

Johanna Fredriksson

Vinyasa Flow, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga og Yoga Nidra

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus

Diverse Flow-timer, GravidYoga, BarselYoga, Yin Yoga, Mindful Yoga og Yoga Nidra

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.

Sunniva underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere.

Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.

Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Mona Wiheden

Ashtanga Yoga

Mona Wiheden har praktisert Ashtanga yoga de siste 15 årene, og praktiserer daglig. Hun er sertifisert RYT300 instruktør.
Mona er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner og Master).

– For meg er yoga mitt eget lille rom, et fristed for både mental og fysisk trening. Ashtanga yoga er en fysisk krevende form for yoga, men like mye et verktøy for å bli bedre kjent med egen kropp og sinn. Praksisen utfordrer meg daglig, og gir verdifulle innsikter jeg kan ta med meg også utenfor matta. Jeg elsker å undervise, og lærer hver eneste uke av mine fantastiske, ydmyke og modige elever.

Karina Eline Kibsgård

Jivamukti Yoga og Spiritual Warrior

Karina E. Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert for yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag en av få 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærere i Skandinavia. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre sitt apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. Minimum 2 ganger i året reiser hun tilbake for og fordype sin egen praksis med sine hovedlærere David Life, Sharon Gannon, Yogeswari Azahar, Cassandra Rigney og Jules Febre. I tillegg har hun fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT og snart 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. 

I undervisningen legger Karina vekt på det helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i forening med det filosofiske og mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om å “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

Inger Johanne Østby

Saturday Flow, Yoga for Stive Menn og SeniorYoga

Inger Johanne er utdannet yogainstruktør og profesjonell danser. Hun tok sin yogautdannelse (200 timer) ved Lumi Power Yoga i London, og bachelor i moderne dans ved London Studio Centre.

For syv år siden startet hun å praktisere yoga for å supplere danseutdannelsen. Både yoga og dans er hennes foretrukne uttrykksformer, og hun ønsker at andre også skal få oppleve å uttrykke seg gjennom kroppen, ikke bare ord. Yoga blir en frisone som fremmer indre ro, individualitet og kreativitet.

Etter å ha danset et helt liv, bringer Inger Johanne en helhetlig flyt og energi inn i hennes klasser. God holdning, progresjon og en sunn tilnærming til posisjonene er viktige faktorer for hvordan Inger Johanne underviser, for å skape et trygt grunnlag for praktiseringen.

Inger Johanne tilbyr både sterke klasser, der styrke og utholdenhet blir utfordret, og myke klasser med fokus på pust og gode uttøyninger. I trygge omgivelser der alle blir sett, tilpasser hun klassen etter individene i rommet. 

Abigail Aller

Vinyasa Flow, Saturday Flow & Yin Yoga

Abigail is a yoga teacher specializing in Vinyasa, and Yin. She uses yoga to cultivate a balance between strength and flexibility, both physically and mentally.

Her classes are interwoven with philosophy, anatomy, and Ayurveda, and students can expect to find a calmer mind, a deeper breath, and a strengthened connection with their higher selves.

Abigail has a PhD in Geophysics, and her love of science translates to a deep-rooted interest in the physics of yoga. She has a passion for arm balances and inversions, and her background in dance brings a fluidity and playfulness to her teaching.  

Abigail holds a 200hr YTT in Vinyasa and Ayurveda, a 300hr YTT in Chromatic Vinyasa, and advanced certifications in Yin, injury management, arm balances, and Yoga for fertility.

Line Engen

Line Engen (f. 1975) er cand.philol i kunsthistorie fra universitetet i Oslo og har studert medisin i Lübeck, Tysland hvor hun fulførte preklikken. Hun er også utdannet innen utøvende kunst. Engen har praktisert ACEM-meditasjon siden 2006 og Mindfulness siden 2017, og i 2018 ble hun sertifisert
mindfulness-instruktør. Engen har jobbet som formidlingskurator ved Nasjonalmuseet i Oslo siden 2009 hvor hun har utviklet en rekke formidlings- og utstillingskonspeter. Hun har forsket på menneskets meningsskapende prosesser i møtet med kust med støtte i et tverrfaglig fagfelt fra
sosiologi, filosofi, pedagogikk til psykologi og hjerneforskning. Særlig har hun vært opptatt av multisensoriske strategier og helseeffekten av kunst og kulturopplevelsen og «the mindful museum».
Engen har vært en nøkkelperson i å utvikle og implementere praksisforskningsmetoder i museet både nasjonalt og internasjonalt og hvor hun har bidratt med en rekke foredrag, artikler og kronikker.
Hun sitter også i styret i Norges Museumsforbund.

Vilde Tiam Bentsen

Saturday Flow, Vinyasa Flow og diverse flow-timer

Vilde Tiam har bred erfaring fra yogaens verden. Fra de enkle dyre-øvelsene i hagen som barn til gjenoppdagelsen av yoga som 18-åring. Gjennom Hatha yoga til den strikse Ashtangaen, som virkelig åpenbarte yogaens funksjoner. Mye praksis og noen år senere i 2010 begynte hun å studere WarriorFlow, Tibetansk buddhistiske filosofi og meditsajons teknikker på Eight Treasures Yoga i Oslo. Senere har hun studert 200t Sivananda Yoga i Trivandrum, Kerala India (2014). På Eight Treasures Yoga i Oslo (2010 - 2017) har hun 500t + i bla.a Yin-yoga, Gravid Yoga, Dancers Flow, Warrior Flow og Yogic Arts. I 2022 ble det Vinyasa Yoga på HiYoga, 150 t. Samt et par hundre timer i meditasjon på Vipassana-kurs. Hun underviser i flere grener av yogaen. 
Pust og bevegelse har frigjørende å terapeutiske egenskaper, styrker muskler, nærer kroppens vitale organer og stilner sinnet.

Med tilstedeværelsen av en lærer kan det være lettere å fokusere for å oppnå gode resultater. Vær nysgjerrig, still spørsmål før å etter praksis. Det er også mulig å spørre etter private timer. 

“Når kundalini-energien våkner forenes en med all-tilstedeværelsen" 
 

Marie Gard

Marie tok sin første Ashtanga Yoga time sommeren 2008 og opplevde straks at hun hadde funnet noe verdifullt. Kort deretter etablerte hun en daglig praksis og i 2014 begynte hun å undervise. Marie har undervist hos flere yogastudioer i Oslo, samt vært eier av MysoreRommet og drevet mysoreprogrammet der. Hun har reist til Mysore, India fire ganger for å fordype seg i praksisen og studere hos Sharath Jois. Marie er autorisert lærer Level 2 og kan undervise både første og andre serien i Ashtanga Yoga.
 

Johanna
bottom of page