top of page

Våre lærere

Les mer om vårt fantastiske team med lærere under

Johanna

Johanna Yin Yoga, Vinyasa Flow, Flow & Restore,Friday Flow, Mindful Restorative Yoga

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Yin Yoga, Vinyasa & Yin Yoga, Slow Flow, BarselYoga, GravidYoga, Yoga Nidra

Åsne Thorsen

Åsne Vinyasa Flow, Yin, Restorative, Spiritual Warrior, Jivamukti, Yoga Nidra m.m.

Mikaela Folkestad

Mikaela Pilates

Mona Wiheden_edited

Mona Ashtanga Yoga

thumbnail_0j7a6781_edited

Inger Johanne Yoga for Stive Menn

Sara Wegge

Sara Vinyasa Flow og diverse flow-timer, Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra m.m.

Gitte Lill

Gitte Lill Vinyasa Flow, Yin Yoga, Yoga Nidra, Meditasjon & Mindfulness

IMG-6173_edited

Hilde Hvilende Myk Yoga, Restorative Yoga og Yin Yoga

Line Engen

Line Mindfulness

Sunniva

Våre lærere

Johanna Fredriksson

Vinyasa Flow, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga og Yoga Nidra

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Sipus

Diverse Flow-timer, GravidYoga, BarselYoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Breathwork

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad i pedagogikk, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, klassisk Pranayama, Reiki, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.

Sunniva underviser mange ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere.

Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Åsne Thorsen

Vinyasa Flow, Yin Yoga, Restorative Yoga, Spiritual Warrior, Jivamukti m.m.

Åsne tok sin første YYT i 2017 og har nå over 800 timer med yogautdannelse - innen Ashtanga, Vinyasa, Jivamukti og Yin. Hovedvekten er på dynamisk og fysisk krevende stiler og metoder, men har de siste årene begynt å sette mer og mer pris på de roligere praksisene og aspektene ved yoga. Åsne har derfor spedd på med kurs og egenstudier av yin, restorativ, Yoga Nidra og pust. 

Nesten alle YTT kursene er tatt i India, hvor hun også har fullført to Vippassana retreats, bodd i ashram og vært ivrig deltaker på satsang og kirtans. Det er kanskje ikke så rart at Jivamukti metoden har fått en så stor plass i hjertet hennes.

Yoga for Åsne har så mange lag. De spenner seg fra det lekne (vi trenger mer lek og gøy!), til dypt indre arbeid og videre til det å faktisk gå ut der i samfunnet og gjøre en forskjell. Noe hun håper reflekteres i klassene hun leder også. Du kan i alle fall forvente deg smittsom entusiasme, stødige sekvenser som passer for alle, servert uhøytidelig med store smil, mye latter og ikke minst; hands-on assisteringer - for de som liker det. 

Åsne har praktisert jevnlig i ca 10 år og undervist i ca 4.

Mikaela Folkestad
Pilates - Sculpt & align

Mikaela har praktisert matte- og reformerpilates de siste fem årene. I 2022 tok hun sin mattesertifisering (hos the Room), etterfulgt av reformersertifisering. Hun har tro på å skape timer med fokus på mestringsfølelse, treningsglede og effektivitet. Mikaela er en energisk og positiv person med et stort engasjement for koblingen mellom fysisk og mental helse. Hun vil at trening skal føles godt, bidra til å utfordre og utvikle deg, men også være lystbetont og bidra til hverdagslykke og redusere stress.

Mona Wiheden

Ashtanga Yoga

Mona Wiheden har praktisert Ashtanga yoga de siste 15 årene, og praktiserer daglig. Hun er sertifisert RYT300 instruktør.
Mona er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner og Master).

– For meg er yoga mitt eget lille rom, et fristed for både mental og fysisk trening. Ashtanga yoga er en fysisk krevende form for yoga, men like mye et verktøy for å bli bedre kjent med egen kropp og sinn. Praksisen utfordrer meg daglig, og gir verdifulle innsikter jeg kan ta med meg også utenfor matta. Jeg elsker å undervise, og lærer hver eneste uke av mine fantastiske, ydmyke og modige elever.

Inger Johanne Østby

Saturday Flow, Friday Flow, Yin Yoga og SeniorYoga

Inger Johanne er utdannet yogainstruktør og profesjonell danser. Hun tok sin yogautdannelse (200 timer) ved Lumi Power Yoga i London, og bachelor i moderne dans ved London Studio Centre.

For syv år siden startet hun å praktisere yoga for å supplere danseutdannelsen. Både yoga og dans er hennes foretrukne uttrykksformer, og hun ønsker at andre også skal få oppleve å uttrykke seg gjennom kroppen, ikke bare ord. Yoga blir en frisone som fremmer indre ro, individualitet og kreativitet.

Etter å ha danset et helt liv, bringer Inger Johanne en helhetlig flyt og energi inn i hennes klasser. God holdning, progresjon og en sunn tilnærming til posisjonene er viktige faktorer for hvordan Inger Johanne underviser, for å skape et trygt grunnlag for praktiseringen.

Inger Johanne tilbyr både sterke klasser, der styrke og utholdenhet blir utfordret, og myke klasser med fokus på pust og gode uttøyninger. I trygge omgivelser der alle blir sett, tilpasser hun klassen etter individene i rommet. 

Susanne Heger

Yoga for Stive Menn, Yin Yoga

Susanne er opprinnelig fra Stord men trives nå veldig godt på Nordstrand og ønsker å bygge et hyggelig nærmiljø.

Jeg er sertifisert yogainstruktør med flere års erfaring i å undervise medlemmer i ulike aldre og ferdighetsnivåer. Denne reisen har gitt meg en dypere forståelse av yogapraksisen, den indre reisen og menneskers behov utover det rent fysiske. Yoga er et kraftig verktøy for å forbedre fysisk og mental helse, og jeg brenner for å dele denne praksisen med andre som ønsker å lære mer om yoga. Det er viktig for meg å skape et innbydende og inkluderende miljø, videre skape en varm og trygg atmosfære for alle uavhengig av bakgrunn eller erfaringsnivå. Jeg bruker ofte mantra sang, lyd og vibrasjoner som del av min praksis for å stimulere sansene. Jeg har praktisert yoga siden 2003 i Norge, India, Bali, Costa Rica, Sri Lanka, Marokko men ble først yoga instruktør i 2020 via Norsk Meditasjon og Yoga skole 200 RYT Hatha, Vinyasa, Yin Restore Yoga. Jeg har siden bygget på med mer utdanning i Vinyasa og YIN Yoga.

 

Sertifisert Yogalærer:

o   Hatha, Vinyasa, Yin Restorative 200h

o   Vinyasa 55h

o   Creative flow 100h

o   Yin Yoga 50 h

Gitte Lill Paulsen

Gitte Lill har bakgrunn fra Kunsthøyskolen i dans, undervist dans i 10 år og jobbet utøvende. Gitte har gjort yoga i 20 år, startet å undervise for 8 år siden, sertifisert instruktør innen Vinyasa Flow, Yin, Nidra, prenatal, mindfulness og meditasjon. Yoga har vært den største støtten og inspirasjonen til å gjøre godt for kropp og sinn. Hun har et ønske om å dele videre hvordan vi kan føle oss gode nok og komfortabel i egen kropp, gjennom mentale og fysiske øvelser på lett og leken måte.

Sara Wegge

Vinyasa Flow, Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra, m.m.

Sara er sertifisert yogalærer og har praktisert yoga siden 2005.

Hun har fordypet praksisen sin gjennom utdannelser, workshops, festivaler og retreats i ulike deler av verden og hjemme i Norge. Hun underviser ulike stilarter, som dynamisk yoga med kreative sekvenser som binder sammen pusten og stillingene i en myk flyt. Det er meditasjon i bevegelse som oppmuntrer deg til å finne balanse og indre stillhet.
“Yoga for meg handler om å bygge styrke, ikke for å kunne gjøre spesielle og avanserte yoga stillinger, men rett og slett for å takle hverdagen bedre. Det handler om å ta vare på seg selv først for igjen å kunne ta vare på de man har rundt seg. Det er en måte å oppdage den veien vi går på når vi beveger oss gjennom praksisen sammen med pusten.”
Sara har jobbet med markedsføring i kulturlivet i mange år, nærmere bestemt i musikk- og teaterbransjen og har kulturfaglig utdannelse fra Høgskolen i Bø i Telemark. Hun har også tegnet så lenge hun kan huske og samler på kunstopplevelser.

Magdalena Kellman

Hatha Yoga, Saturday Flow, Yoga for Stive Menn

Magdalenas kjærlighet for yoga begynte i 2016 og har siden den gang vært en fast følgesvenn i livet hennes, både på hjemmebane og ute på reisefot. I april 2022 tok hun sin 200h yoga utdannelse innenfor Hatha Yoga på skolen Samyak Yoga utenfor Mysore, India. Som person er hun varm og uhøytidelig, og opptatt av at timene hennes skal være tilgjengelige og enkle å forstå for alle nivåer. 

Abigail Aller

Vinyasa Flow, Saturday Flow & Yin Yoga

Abigail is a yoga teacher specializing in Vinyasa, and Yin. She uses yoga to cultivate a balance between strength and flexibility, both physically and mentally. Her classes are interwoven with philosophy, anatomy, and Ayurveda, and students can expect to find a calmer mind, a deeper breath, and a strengthened connection with their higher selves.

Abigail has a PhD in Geophysics, and her love of science translates to a deep-rooted interest in the physics of yoga. She has a passion for arm balances and inversions, and her background in dance brings a fluidity and playfulness to her teaching.  

Abigail holds a 200hr YTT in Vinyasa and Ayurveda, a 300hr YTT in Chromatic Vinyasa, and advanced certifications in Yin, injury management, arm balances, and Yoga for fertility.

Hilde Eckhoff

Restorative Yoga, Yin Yoga, Yoga mot stress, Hvilende Myk Yoga.

Jeg begynte med Yoga da jeg var gravid i 2004 og har siden praktisert mange ulike former for Yoga. De siste 5 årene har jeg hatt mest fokus på roligere yoga-former, men praktiserer også dynamisk/fysisk yoga.

Helt fra barndommen av har jeg hatt utfordringer med rygg og nakke, men etter at jeg startet med Yoga har disse utfordringene nesten blitt helt borte.

Etter mange år med et hektisk jobb- og familieliv sa kroppen stopp for 5-6 år siden. Yoga har steg for steg hjulpet meg på rett vei igjen. Nå brenner jeg for å forske på og lære bort noe av det jeg selv har hatt god nytte av.   

Utdannelser:

Yogalærer utdannelser: Yin Yoga (100 timer), Multi style yoga (200 - timer), Puste Coach, Restorative Yoga Somatics (25 timer), Yoga Somatics (80 timer), Mindful Restorative Yoga Terapi (50 – timer.)

Line Engen

Mindfulness

Line Engen (f. 1975) er cand.philol i kunsthistorie fra universitetet i Oslo og har studert medisin i Lübeck, Tyskland hvor hun fullførte preklinikken. Hun er også utdannet innen utøvende kunst. Engen har praktisert ACEM-meditasjon siden 2006 og Mindfulness siden 2017, og i 2018 ble hun sertifisert
mindfulness-instruktør. Engen har jobbet som formidlingskurator ved Nasjonalmuseet i Oslo siden 2009 hvor hun har utviklet en rekke formidlings- og utstillingskonsepter. Hun har forsket på menneskets meningskapende prosesser i møtet med kunst med støtte i et tverrfaglig fagfelt fra sosiologi, filosofi, pedagogikk til psykologi og hjerneforskning. Særlig har hun vært opptatt av multisensoriske strategier og helseeffekten av kunst og kulturopplevelsen og «the mindful museum». Engen har vært en nøkkelperson i å utvikle og implementere praksisforskningsmetoder i museet både nasjonalt og internasjonalt og hvor hun har bidratt med en rekke foredrag, artikler og kronikker. Hun sitter også i styret i Norges Museumsforbund.

 

Johanna
bottom of page