top of page

Summer Vibes - Digital SommerYoga & Feelgood Inspirasjon

Pris

kr 1490

Varighet

Frem til 18.august

rosa blomst

Digital SommerYoga og Feelgood Inspirasjon


Fyll sommeren med yoga, pust, bevegelse, deilig sommermusikk, tips til mat og drikke for sommersesongen og inspirasjon til å gjøre det aller beste for deg selv gjennom hele sommeren.

Gjennom hele sommeren vil du få en ukentlig meny bestående av våre sommerfavoritter innenfor velvære, naturlig skjønnhet, mat/ drikke for sesongen, musikk og alt som kan bidra til å nære både kropp og sjel.


Du får:

  • En ny yoga og velvære meny uke for uke fra 22.juni til 18.august

  • Artikler og blogg-innlegg med sommer-inspirasjon

  • Oppskrifter til mat og drikke for sommersesongen

  • Tips til naturlig velvære og bruk av eteriske oljer for sommersesongen

  • 3-4 filmer hver uke med et variert utvalg av yoga, pusteøvelser, meditasjoner etc

  • Våre favoritt spillelister med Inspirerende sommermusikk

  • Alt mulig annet som vi elsker å la oss inspirere av gjennom sommeren


Velkommen!


 

Din Instruktør

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson
Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus
Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer og i 2015 tok hun sin første lærerutdanning som var 200 timer RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga.
Hun har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017 og har tatt flere fordypnings- og etterutdanningskurs som Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli, ISHTA Yin Yoga Teacher Training med Ulrica Norberg, GravidYoga lærerutdanning med Cathrine Mathiesen, iRest Yoga Nidra med Richard Miller, Parayoga Koshas-kurs med Rody Stryker (Yogarupa), yogafilosofi med flere forskjellige lærere som Edwin Bryant, Graham Schweig, etc gjennom Embodied Philosophy og lengre praksis og studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.
Sunniva underviser fulltid hos YogaKi, et yogastudio lokalisert i Oslo, Norge, der hun også er en av grunnleggerne av studioet sammen med Johanna Fredriksson. Hun underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv, og medutøvere.
Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

bottom of page