top of page

21 Day Challenge | Yoga, Breath & Meditation

Pris

kr 99

Varighet

1 mnd varighet

rosa blomst

Velkommen til 21 Day Challenge | Yoga, Breath & Meditation

Føler du på, som så mange andre, en travel hverdag, at det er utfordrende å finne tid til å strekke til, eller at du sliter med disiplinen å faktisk gjøre noe med det. Er du på et sted i livet der du er klar for en endring, for å forbedre din helse med noen korte enkle øvelser og nyte godt av de mange positive helseeffektene med yoga, pust og meditasjon? Da er du på riktig sted. 

Vi gir deg 5-10 min yoga, meditasjon eller puste-praksis hver dag i 21 dager. Du praktiserer når du har tid, men vi vet av erfaring at om du har et par minutter på morgenen, så er det lurt å starte dagen med dette. Dersom du har minimalt med tid på morgenen, så tar du det når det passer for deg i løpet av dagen eller på kvelden. Det er også veldig fint å praktisere disse på kvelden rett før leggetid, eller kanskje du er så inspirert at du gjør en praksis på morgenen og en på kvelden? Hver tredje dag lanserer vi tre nye praksiser, en pusteøvelse, en meditasjon og en yogaøkt, og du har tilgang til alle som har vært lansert i 1 mnd fra kjøpsdato. De 3 nyeste vil du alltid finne på toppen i videokanalen og resten vil legge seg kronologisk nedover.


Hvordan bruke denne utfordringen? 

 • Du velger selv når og hvor du vil praktisere

 • Sett deg gjerne en intensjon for disse 21 dagene

 • 3 nye økter lanseres hver 3.dag

 • Du har tilgang til en egen side med en videokanal

 • I videokanalen ligger de  3 nyeste på toppen og resten som har vært lansert kronologisk nedover

 • Du har tilgang i 1 mnd fra kjøpsdato

 • Du må være innlogget på nettsiden med samme brukernavn og passord som du brukte da du kjøpte, meldte deg på for å få tilgang

La deg inspirere av noen fordeler med å meditere, senke tempoet, puste eller kanskje ta en liten “benstrekk”. Gjennom meditasjon og bevisste pusteøvelser stimulerer vi det parasympatiske nervesystemet som også er kjent som “rest & digest” og legger til rette for hvile, restitusjon og kroppens viktige hormonelle prosesser. Når du utforsker og “trener på” å meditere eller bruker bevisste pusteøvelser vil det skje positive, små forandringer i kroppens kjemi. Selv en kort praksis vil ha positiv effekt resten av dagen. 


Noen fordeler:

 • Redusere angst

 • Motvirke “fatigue” 

 • Styrke immunforsvaret 

 • Forbedre søvnkvalitet, fordøyelse og hormonell balanse

 • Rytmen i åndedrettet og hjerteslagene går ned

 • Produksjonen av kjønnshormoner øker

 • Du føler deg lettere til sinns

 • Stressnivået synker

 • Legger til rette for endringer i hjernen relatert til hukommelse, empati, selvfølelse og stressmestring

Din Instruktør

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus

Johanna Fredriksson
Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner) 

Sunniva Egge Sipus
Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer og i 2015 tok hun sin første lærerutdanning som var 200 timer RYT i Ashtanga Vinyasa Yoga.
Hun har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017 og har tatt flere fordypnings- og etterutdanningskurs som Total Yoga Nidra Teacher and Facilitator Training med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli, ISHTA Yin Yoga Teacher Training med Ulrica Norberg, GravidYoga lærerutdanning med Cathrine Mathiesen, iRest Yoga Nidra med Richard Miller, Parayoga Koshas-kurs med Rody Stryker (Yogarupa), yogafilosofi med flere forskjellige lærere som Edwin Bryant, Graham Schweig, etc gjennom Embodied Philosophy og lengre praksis og studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.
Sunniva underviser fulltid hos YogaKi, et yogastudio lokalisert i Oslo, Norge, der hun også er en av grunnleggerne av studioet sammen med Johanna Fredriksson. Hun underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv, og medutøvere.
Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

bottom of page