top of page

UteYoga | Vår & Sommer

Pris

150

Varighet

Se kommende timer i booking

Flower Shadow

Velkommen til UteYoga med YogaKi!


UteYoga timene vil foregå på ulike steder, så dobbeltsjekk alltid sted, tidspunkt og dato.


For å holde deg oppdatert ift vær, tidspunkt og sted er det viktig at du blir medlem i vår Facebook-gruppe som du finner her: https://www.facebook.com/groups/yogakimedlemmer


Timene er også væravhengige, så det er viktig at du følger med dersom været er ustabilt.


Drop-in koster 150 kr ved booking.


Betaling refunderes ikke, ved avlysning grunnet dårlig vær vil du få mulighet til å ta igjen timen på en annen UteYoga time. Alle YogaEntusiaster og de med Sesongkort for våren 2024 kan delta gratis. Det er begrensede plasser, så vær vennlig å melde deg av dersom du er forhindret fra å komme. Du kan melde deg av inntil 2 timer før.

Sunniva Sipus og Johanna Fredriksson

Sunniva Sipus og Johanna Fredriksson

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh. Sunniva underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere. Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner)

bottom of page