top of page

Release & Relax | GongBad

Pris

490

Varighet

søndag 3.november 15.00-17.00

Flower Shadow

Bevegelse og avspennende lydbad med Kristoffer og Anette Richardsen.

Velkommen til en reise gjennom kropp, sjel og sinn.


Ekteparet og yogainstruktørene Anette og Kristoffer Richardsen vil guide deg gjennom en myk og delvis intuititiv slow flow før du legger deg ned på matten og lar vibrasjonene/lydene fra gong, syngeboller, tromme og koshibells hjelpe deg ned i en dyp meditativ tilstand.

Dette er for deg som bærer på stress, kjenner at livet har «satt seg» i kroppen eller bare trenger en pause i hverdagen.


Gjennom bevegelse kan vi hjelpe kroppen å gi slipp på det som holder oss igjen og skape rom for noe nytt. Kombinasjonen av bevegelse og lyd er frigjørende og dypt avspennende.

Her er det rom for å være hele deg og gi slipp på alt du føler at du bør/skal/må. Velkommen ❤️


Du får låne alt av utstyr som bolstere, klosser, pledd og ullmatter.


Pris: 490 kr

Når: søndag 3.november 15.00-17.00

Sted: YogaKi Holtet, Kongsveien 91


Du får låne alt av utstyr til praksisen, men vi anbefaler at du tar med en egen øyepute, om du har.

Anette & Kristoffer Richardsen

Anette & Kristoffer Richardsen

Anette Richardson
Jeg har alltid vært opptatt av hvordan kropp, sjel og sinn påvirker hverandre. Under psykologi-studiene valgte jeg emner innen helsepsykologi og ble veldig interessert i hvordan kroppen har evne til å helbrede seg selv, som et resultat av blant annet bevegelse, meditasjon og pust. Yoga ble en naturlig forlengelse av det. Både den fysiske delen av yogaen, men også de spirituelle aspektene og yogafilosofien, traff meg umiddelbart. Yoga er for meg en måte å komme i kontakt med kroppen, og skape balanse og tilstedeværelse. Jeg har drevet med yoga i 9 år og prøvd de fleste yogaretninger før jeg landet på Vinyasa.

Kvalifikasjoner/Sertifiseringer
200 timer Vinyasa Yoga fra YogaUnion på Bali
NLP Master Coach
Bachelor i Psykologi
Driver SatyaYoga Oslo med ektemannen sin Kristoffer Richardsen, og tilbyr retreats og
workshops i inn- og utland i tillegg til bedriftsyoga. Kristoffer har vært opptatt av meditasjon og filosofi i mange år, men det var først da han oppdaget yoga at alt ble satt i et system og han følte seg umiddelbart hjemme. Siden har han brent for å dele yoga som helhetlig system videre med andre.

Kristoffer Richardson har bakgrunn fra salg, markedsføring og strategisk kundeutvikling, og er opptatt av å bringe den gamle yoga filosofien inn på en relevant måte for oss moderne mennesker. Yoga er for alle - ikke bare den «typiske» yogi. Kristoffer er lidenskapelig opptatt av hvordan pust, bevegelse og mental helse påvirker mennesket som helhet. Timene hans er lekne, men med fokus på flyt og tilstedeværelse. Alltid med musikk.

Sertifiseringer:
200 timer Vinyasa fra YogaUnion
50 timer Yin Yoga fra YogaUnion
6 timer Restorativ Yoga fra Yoga International

bottom of page