top of page

Yoga Nidra Teacher Training - Fullbooket

Pris

Varighet

3900

23. og 24. september 2023

Flower Shadow

Yoga Nidra Teacher Training


Ta kontakt om du ønsker stå på venteliste. post@yogakioslo.com


Denne utdannelsen vil gi deg en grunnleggende innføring i yoga nidra meditasjon, slik at du kan integrere den i din undervisning, behandling eller få en dypere forståelse av hvordan denne kraftfulle og dypt restituerende meditasjonsformen virker. Du vil få en gjennomgang av de ulike retningene innenfor yoga nidra meditasjon, lære om hvordan yoga nidra påvirker nervesystemet, hva som gjør denne praksisen så virkningsfull og du vil lære om hovedkomponentene og hvordan du selv kan skape dine egne yoga nidras.

 

Dette kurset passer for yogalærere som ønsker å tilføre yoga nidra som en del av sin undervisning, andre terapeuter, behandlere som ønsker å bruke denne hvilende meditasjonsformen som en del av en helhetlig behandling og for deg som ønsker å utforske og fordype din egen yogapraksis.

 

Tidspunkt: Lørdag 23. og søndag 24.september

Varighet: 20 timer

Sted: YogaKi, Kongsveien 91, Oslo

Pris: 3900 kr

Early Bird 3500 kr - bruk kode EARLYBIRDNIDRA


Hovedlærer: Sunniva Sipus

Medlærer: Johanna Fredriksson


På dette kurset får du:

  • En grunnleggende innføring i yoga nidra meditasjon

  • Lære om de ulike hovedretningene/skolene

  • En gjennomgang av hvordan yoga nidra påvirker fysiologisk (nervesystemet, hjernen m.m.) og det mentale i arbeid med f.eks manifestering 

  • Kunnskap om hvordan du bygger opp en yoga nidra meditasjon og de ulike komponentene som inngår

  • Hvordan skape en trygg ramme og de beste forutsetningene for å praktisere yoga nidra meditasjon

  • Få verktøy til å sette sammen egne yoga nidras og hvordan du på en trygg og enkel måte kan integrere dem i din undervisning/behandling 

Du vil få et kompendium/arbeidshefte første kursdag.

Kurset er et godkjent YACEP kurs og kan registreres i Yoga Alliance (YACEP - Yoga Alliance Continuing Education Provider).

Du vil få et diplom ved fullført kurs.

For spørsmål ta kontakt på sunniva@yogakioslo.com


"Dette kurset ga meg verdifulle verktøy jeg kommer til å bruke både inn i egen praksis, men også inn i undervisning som yoga-instruktør selv. Sunniva og Johanna er fantastisk flinke til å formidle, og jeg vil anbefale kurset til alle som er interessert i den kraftfulle praksisen Yoga Nidra er."

Sunniva Sipus og Johanna Fredriksson

Sunniva Sipus og Johanna Fredriksson

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh. Sunniva underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere. Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner)

bottom of page