top of page

Sleep Well & Bed Time | Zoom Event | 26.september

Pris

Varighet

99

Tirsdag 26. september 22:00

Flower Shadow

Velkommen til Sleep Well & Bed Time med Johanna Fredriksson


Denne online timen foregår live via zoom - du vil automatisk motta en mail med zoom link ved påmelding.

Vi anbefaler at du sjekker tilkobling og tar kontakt i god tid om du trenger hjelp.

Denne timen er gratis for alle YogaEntusiaster, alle med Yoga ut året og alle som har Online Yoga. Pris for øvrige: 99 kr (Innbetalt beløp refunderes ikke.)


I denne live timen inviteres du til å lande i kropp og sinn for å forberede deg på en god natts søvn. Du kommer til å bli trygt guidet og veiledet gjennom en Yoga Nidra for dyp avslapning og søvn. Noen vil sovne, noen vil finne fullstendig hvile og noen vil lande inn i grenselandet mellom våkenhet og søvn. Alt er ok, her kan du ikke gjøre noe som er feil.

Praksisen utføres liggende i sengen eller liggende på en yogamatte / teppe på gulvet hvis du ikke skal legge deg med en gang. Selv om du ikke sovner, får du “surfe” på hjernebølger som inviterer deg mot mer stillhet. Du må gjerne bevege deg og gjøre en kort myk yogapraksis i forkant av eventet og YogaNidra meditasjonen for å lande i kroppen og gjøre deg klar for å legge deg ned for selve praksisen. Skape gjerne en rolig og stille omgivelse rundt deg, ta gjerne med teppe, bolster og øyepute hvis du ikke er i sengen.


Velkommen!

Johanna Fredriksson

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner)

bottom of page