top of page

Self Care Workshop med egenmassasje

Pris

Varighet

475

Fredag 27.oktober 17.00-19.00

Flower Shadow

Self Care Workshop med egenmassasje


I denne workshopen masserer vi kroppen fra topp til tå, med hjelp av tennisballer, golfballer, yogaklosser og våre egne hender. Spenninger i kroppen bygger seg opp hvis vi ikke tar vare på den. Her lærer du flere deilige teknikker som løsner opp i kriker og kroker, øker sirkulasjonen og gir en god flyt gjennom hele systemet. Tennisballene og golfballene vi bruker får du beholde, slik du kan fortsette å ta vare på kroppen det daglige. Alt annet yogautstyr får du låne på studio.


Pris: 375 kr medlemspris YogaKi og 475 kr ordinær pris (inkl golfballer/tennisballer)

Rabattkode for Entusiaster og Yoga ut året er SELFCARE


Når: fredag 27.oktober 17.00-19.00

Sted: YogaKi Holtet, Kongsveien 91


Husk å gjør deg kjente med våre Trivsels- og Helseregler som du finner her https://www.yogakioslo.com/trivselsregler

Isabel Vitra

Isabel Vitra

Selv etter mange år med yogapraksis var det vinterbading som virkelig gjorde at Isabel tok et dypdykk inn i pustens fascinerende verden. En rolig pust hjelper når kroppen er i sjokk.
"Når verden stengte ned i mars 2020 og jeg var nødt til å stenge min massasje-bedrift et par måneder fikk jeg plutselig masse tid til vinterbading og å virkelig fordype meg i pust. Idag er jeg sertifisert pusteveileder innen Buteyko- og Oxygen Advantage -metodene og hjelper andre å finne sine gode åndedrag."
Hennes yogareise begynte i begynte i 2012 og siden den gang har yoga vært en stor del av livet, med forskjellige lærere og fokus. Hun set på praksisen som en meditasjon i bevegelse og en mulighet å samle seg i en verden som kan oppleves kaotisk, hektisk og full av motsigelse.
Isabel gir også behandlinger i Thai massasje. Hun elsker den jordnære tilnærmingen og hvor 'effortless' man kan gi noe som er så kraftfullt. En utforsking av tyngdekraft, kropp og bakke, med en stor porsjon tilstedeværelse. Hun har sin utdannelse fra India og primært Chiang Mai, Thailand.

bottom of page