top of page

Online Breathwork | Heart Attunement med Sunniva via zoom

Pris

210

Varighet

29.februar 14:30-16:00 | zoom

Flower Shadow

Velkommen til Breathwork | Heart Attunement

Torsdag 29.februar 14:30-16:00 via ZOOM

De fleste av oss kjenner til begrepet "å følge hjertet sitt", som barn gjør vi dette ofte, uten å tenke. Gjennom årene kan du kanskje oppleve at du "stenger av", det blir for mye å håndtere, eller måten du forholder deg til deg selv og omgivelsene blir mer og mer "hodestyrt".

Breathwork er en praksis som virkelig egner seg for deg som kjenner at du er mye "oppe i hodet" og trenger å få landet i kroppen og åpnet opp for å være i kontakt med hjertet ditt og kunne kjenne på hva du virkelig trenger i livet ditt. 

Fokuset på praksisen denne dagen vil være på nettopp dette og du vil også bli introdusert for Ho'oponopono - en tradisjonell hawaiisk praksis for forsoning og tilgivelse.

Du trenger ingen erfaring for å delta.

Varmt velkommen,

Sunniva


Dette kan du forvente: 

Vi starter med en introduksjon og gjennomgang av hva du kan forvente. Du vil bli litt kjent med hvordan vi skal jobbe med pusten. Deretter puster vi sammen før vi avslutter med en liten oppsummering. Praksisen er anbefalt å utføres liggende.

I denne Breathwork session bruker vi pusteteknikken "The 3 part breath" eller Healing Breath. 


Hva vi anbefaler at du forbereder:

Denne praksisen foregår via zoom og du bør sjekke at du har siste versjon lastet ned og gjerne sjekke din tilkobling i god tid. 

Ha gjerne en øyepute eller øyemaske om du har og gjerne noe å skrive på og med. Ellers myke, varme og behagelige klær, et sted der du kan være uforstyrret og ligge behagelig.


Når: Fredag 29.februar

Hvor: via zoom - ved påmelding vil du motta en  zoom-link

Tid: 14:30-16:00

Instruktør: Sunniva Sipus


Fordeler du kan oppleve ved Breathwork:

  • Detoxing av kroppen, kan frigjøre og lindre fysisk smerte, og støtter fordøyelsen, 

  • Økt oksygentilførsel til blodet, muskler, indre organer og hjernen

  • Fremmer bevissthet og hjelper til å frigjøre seg fra negative mønstre

  • Øker energien og utholdenheten

  • Fremmer hjernefunksjonen, deriblant hukommelsen, senker nivået av stresshormonet kortisol, senker blodtrykket, øker seksualdriften

  • Stimulerer vagusnerven og aktiverer det parasympatiske nervesystemet, reduserer “fight or flight” responsen

  • Klargjør sinnet og frigjør undertrykt irritasjon, uro, engstelse, depresjon og andre negative emosjoner

  • Frigjør oxytocin, “kjærlighets- og feel good-hormonet” og endorfiner

  • Reduserer stress og negative tanker og kan hjelpe deg å gi slipp på smertefulle minner fra fortiden


Mulige kontraindikasjoner, sjekk med lege hvis du er usikker:

  • Dersom du er gravid, bruker blodfortynnende, høyt blodtrykk, osteoporose, astma, nylig operert, lider av hjerte- og karsykdommer, går på sterke medisiner, har epilepsi, har utfordringer mentalt som f.eks bipolaritet, schizofreni, e.l., eller har vært innlagt for psykiske lidelser de siste 10 årene. 

Du tar selv helt og fullt ansvar for at du tilpasser denne praksisen ut fra din helse og dine forutsetninger. Vi legger til enhver tid til rette for en god og trygg atmosfære, når det er sagt kan Breathwork oppleves som svært dyp, transformerende og intens fysisk praksis.

Sunniva Sipus

Sunniva Sipus

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, Reiki, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh. Sunniva underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere. Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

bottom of page