top of page

Hvilende Myk Yoga

Pris

Varighet

895

21.september 4 uker fra 20:15-21:30

Flower Shadow

Hvilende Myk Yoga


I denne timer tar vi tempoet helt ned og lener oss inn i en nærende, rolig praksis full av egenomsorg. Dette er noe vi alle trenger og spesielt deg som er litt eller veldig overveldet av hverdagsstress. Timene vil starte med pusteøvelser og enkle myke yogaøvelser som åpner opp i energibanene i kroppen før vi lander ned for en lang avspenning på slutten. Vi vil praktisere på ullmatter og bruke utstyr som tepper, blokker og bolstere (store puter) for å gjøre timen så behagelig som mulig.


I denne timen møter du elementer fra Yin Yoga, Yoga Somatics og Mindful Restorativ Yoga og Yoga Nidra. Ved å aktivt gå inn for å åpne opp i kroppen og roe ned, støtter og balanserer du nervesystemet ditt. Du øker da din motstandsdyktighet for alt som treffer deg i hverdagen. Øvelsene vil også kunne bidra til å bedre kommunikasjonen med kroppen slik at du lettere lytter til hva du har behov for og da bli mer i stand til å gjøre de justeringene du trenger. Det kan også bedre kreativiteten, humøret, din evne til å kommunisere med andre, hukommelsen og ikke minst fordøyelsen. Så hvile er egentlig en innsats uten anstrengelse.


Kurset går over 4 uker (med opphold i høstferien) torsdager 20:15-21:30 fra 21.september.

Timen passer både deg som er helt ny til yoga og deg som har praktisert yoga tidligere.


Ved påmelding aksepterer du våre Påmeldings- og Refusjonsvilkår som du finner her https://www.yogakioslo.com/pameldings-og-betalingsforskrifter

Vi oppfordrer deg også å sette deg inn i våre Trivsels & Helseregler https://www.yogakioslo.com/trivselsregler

Med Hilde Eckhoff

Med Hilde Eckhoff

bottom of page