top of page

GravidYoga Teacher Training

Pris

Varighet

5900

3.- 5. november 2023

Flower Shadow

GravidYoga Teacher Training


GravidYoga lærerutdanning er perfekt for deg som er yogalærer og ønsker å undervise egne gravidyoga kurs eller tilpasse din undervisning for gravide. Den passer også for deg som jobber med gravide til daglig, som behandler, terapeut, doula eller jordmor og ønsker å utstyre din verktøykasse med trygge og gode verktøy. Sist, men ikke minst er dette en nydelig mulighet for deg som er gravid og ønsker å fordype din praksis.


Tidspunkt: 3.-5.november 2023

Fredag 3.november 13.00-21.00

Lørdag 4.november 09:00-19:00

Søndag 5.november 09.00-17:30


Sted: YogaKi, Kongsveien 91, Oslo

Varighet: 30 timer

Pris: 5500 kr før 1.september - deretter 5900 kr Early Bird rabattkode: EARLYBIRDGRAVID


Hovedlærer Sunniva Sipus

Gjestelærer Johanna Fredriksson


Du får utdelt et arbeidshefte/mini-kompendium ved oppmøte første kursdag. Kurset er et godkjent YACEP kurs og kan registreres i Yoga Alliance (YACEP - Yoga Alliance Continuing Education Provider). Du vil få et diplom ved fullført kurs. For spørsmål ta kontakt på sunniva@yogakioslo.com


Du får blant annet lære:

  • Hvordan du legger opp en fullverdig yogapraksis for gravide

  • Hvordan du tilpasser dine “vanlige” yogatimer for gravide

  • Hvilke prosesser som skjer i kroppen i de ulike stadiene av svangerskapet og hvordan planlegge undervisning rundt dette

  • Egnede pusteøvelser, posisjoner og ulike sekvenseringer

  • Tilpasninger i forhold til tidspunkt i svangerskapet og ulike plager hos den enkelte

  • Hvordan legge til rette for hvile gjennom avspenningsteknikker og Yoga Nidra

  • Hvordan integrere fødselsforberedelse i undervisningen

  • Hvordan skape et fellesskap og trygghet gjennom undervisning og ivareta hver enkelt deltaker


Du må også skaffe deg boken "Yogamamma" av Cathrine Mathiesen. Noe eget arbeide må påregnes i form av observasjoner og lesing av utdelt materiale. Du er velkommen til å observere en av Sunniva sine gravidyogatimer i forkant, dersom du ønsker det. Alt eget arbeide skal kunne utføres i løpet av kursperioden slik at etterarbeide ikke er nødvendig.


Husk å gjør deg kjente med våre Trivsels- og Helseregler som du finner her https://www.yogakioslo.com/trivselsregler

Innbetalt beløp refunderes ikke.

Sunniva Sipus og Johanna Fredriksson

Sunniva Sipus og Johanna Fredriksson

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh. Sunniva underviser i ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere. Sunniva har undervist yoga siden 2006 og fulltid siden 2017.
Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetreningskonseptene. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning gjennom kompetanse, positiv energi og affirmasjoner. Yoga har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen. Johanna har utdannelse innen for , Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, YogaNidra, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coaching (NLP Practitioner)

bottom of page