top of page

Awake & Recharge | Embrace Spring med Mari & Sunniva

Pris

690

Varighet

Søndag 7.april 14:00-17:00

Flower Shadow

Velkommen til Awake & Recharge - et event i vårens tegn!

Våren er en tid for vekst og store endringer. Akkurat som naturen kan vi oppleve at vi gjennomgår store forandringer i denne perioden, og både energi og humør kan svinge deretter.

I dette eventet vil vi jobbe med å rense kroppen for vinterens stagnasjon og åpne opp for alle mulighetene som ligger i våren. Vekke til live potensialet som finnes i endring og åpne for ekspansjon og utvikling og få noen verktøy for hvordan du kan forvalte vårens skiftende energi.

Du kan blant annet forvente:

-Opening Circle

-Yoga/bevegelse

-Intensjons-setting for den nye perioden som ligger foran oss

-EFT tapping

-Breathwork

-Closing Circle

Du får låne alt du trenger av utstyr på studio, men ta med noe å skrive på og med.

Mari Frengstad & Sunniva Sipus

Mari Frengstad & Sunniva Sipus

Om Mari:

Mari  er terapeut/coach og er over gjennomsnittlig  interessert i å finne ut hva kroppen din trenger og hva som får nervesystemet til å slappe av. Hun trodde lenge at det handlet om stå -på -vilje, “spise seg frisk” og optimalisering rundt dette. De senere årene har hun sett effekten av en mykere tilnærming og tilrettelegging for at kroppen skal regulere seg selv. Det handler om å finne glede, egenkjærlighet og å sette grenser. 

Det viktigste for Mari er å finne de små stegene du trenger å prioritere for å lykkes over tid. Mari bruker en kombinasjon av tankefeltterapi (tapping) og  ernæringsterapi der hun hjelper med å finne og dempe de underliggende årsakene til at kroppen sier ifra, samt finne ut hva du faktisk trenger. For å få til dette blir symptomene analysert og du får hjelp til å nøste opp i hva som påvirker hva. 

Mari er utdannet ernæringsterapeut fra Institute for Optimal Nutrition, og har fordypet seg i tankefeltterapi, Familie Konstelasjonsarbeid, kinesiologi og Reiki. Før alt body-mind-soul-fokuset jobbet Mari som bærekraftig utviklingskonsulent i næringslivet i London.  Hun er utdannet ved Universitet i Oslo med en BSc i Natur & Miljø og en mastergrad fra Senter for Teknologi, Innovasjon og Kultur, samt en  prosjektlederutdannelse fra UIO.Om Sunniva:

Sunniva er yogalærer og space holder med et holistisk perspektiv på livet. Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad i pedagogikk, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, klassisk Pranayama, Reiki, yogafilosofi og mindfulness meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.

Sunniva underviser mange ulike yogaformer, men alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn-kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere.

bottom of page