Biodanza med Torill på Ljan

Hver torsdag gjennom høsten fra 11:00 til 13:00 inviterer Torill Aagren til Biodanza i de nye lokalene til Yogaki på Ljan.

Det vil bli to kurs av 8 ganger med oppstart 23 august.

Spesialpris med påmelding innen 20 august
For mer informasjon og påmelding:
Klikk her
eller kontakt Torill på 92813931


Biodanza er enkle øvelser/dans til musikk. Man trenger ikke kunne danse, og det er ingen trinn som skal læres. Gjennom et knippe av ulike øvelser, inviteres vi med på en reise, som bringer oss gjennom lekne rytmer og uttrykk gradvis over i dyp nærende ro.

Om Biodanza:

BIODANZA - Joy of Living

Biodanza er et verktøy til å åpne opp for det beste i oss, lekenhet, nærhet, fellesskap, aksept og glede.

Gjennom enkle øvelser til musikk søker vi å la livskreftene i oss komme til uttrykk på en leken og varsom måte.

Vi søker å stimulere de grunnleggende vitale kreftene i oss og gradvis og forsiktig åpne opp for mer nytelse i hverdagen gjennom stadig større tilstedeværelse.

Vi søker å la hodet få hvile og møte oss selv og hverandre gjennom sansene. Sanseopplevelser av egen kropp i bevegelse og sanseopplevelser som strømmer til oss gjennom møtet med hverandre.  Musikken inviterer oss til å uttrykke oss, ikke gjennom et lært sett med trinn, men gjennom å lytte til egen kropp, gjennom å tillate at den får uttrykke seg fra en dypere impuls.

Biodanza inviterer oss til å være mer spontane. Være mer som små barn som ikke tenker for mye, men som nyter å gå over gulvet bare fordi det er godt å gå. Det er godt å strekke armene ut, godt å møte et smil, godt å lukke øynene og kjenne dyp ro. Godt å kjenne rytmene leke i kroppen og tillate seg å være akkurat den vi er.

Når vi møtes til biodanza over tid, oppstår det et vakkert felt som nærer oss, og virker harmoniserende og integrerende. Vi inviterer livskreftene inn og åpner opp for kvaliteter i oss, som kanskje har ligget i dvale. Humor og varme og tilstedeværelse i øyeblikket, såvel som dyp nærende ro og fellesskap er ting vi vil utforske sammen.
Biodanza ble skapt for å bringe mer kjærlighet inn i verden, og finne nye veier å forholde oss til oss selv, hverandre og
det fantastiske universet vi alle er en del av.

post@yogakioslo.com - 90756341 - Facebook YogaKi Oslo og Yoga for Oslos stiveste menn & gutter

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon